vrijdag 27 april 2018

Kwekerij friesland

De kern van ons bedrijf is de eigen kwekerij , waar jaarlijks honderdduizenden stekjes worden gemaakt en worden opgekweekt tot volwassen struiken en bomen. Tuincentrum voor tuinontwerp en advies over tuinaanleg en tuinonderhoud. Bij boomkwekerij Henk Deinum uit Wijckel, Friesland , vindt u maar liefst hectare coniferen, heesters en laanbomen.


Bomen kopen bij onze boomkwekerij. Omdat wij deze bomen zelf kweken in onze boomkwekerij kunnen wij deze bomen tegen een goede kwaliteit en een scherpe prijs aanbieden in de omgeving Friesland. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van uw bomen?

Voor de bezorgkosten vanaf onze boomkwekerij naar de omgeving Friesland. De hovenier uit Friesland ! Op onze kwekerij hebben wij ongeveer 5bomen in container op voorraad zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Het asortiment bestaat voornamelijk uit bomen die goed tot hun recht komen in kleine en . Bekijk hier een overzicht met boomkwekerijen in Friesland. Breed assortiment van duurzame planten en bomen bij kwekerij de Triemen in Friesland.


Kom eens langs voor advies. Boomkwekerij Friesland is zo gevonden, hier vind je een boom- en plantenkwekerij.

In onze pluktuin in Friesland kies je zelf de bloemen uit voor je boeket. De kwekerij bevindt zich op verschillende plaatsen. Met 1soorten snijbloemen bloeit er altijd iets! We hebben ook groenten en kruiden.


Ze kweken een heel ruim assortiment planten met als specialiteit Hydrangea ( hortensia) en Viburnum. Van beide kweken ze meer dan 1verschillende soorten en cultivars. Boryana Oldeberkoop Bamboekwekerij. Exclusief in exotisch tuinieren . We nemen de tijd voor u, hebben een leuk assortiment en kunnen u goed adviseren.


De juiste plant op de juiste plek! Kwekerij in Provincie Friesland. Specialist in kweken van Juglans, Carya, Diospyros, sharonfruit, persimoen. Rozenkwekerij Friesland.


Welkom op de site van rozenkwekerij Hartholt. Op deze website willen wij u kennis laten maken met onze rozenkwekerij. Ons bedrijf is gevestigd in Drogeham aan de Lândyk te Friesland.


Ook hebben wij een bloemenwinkel bij onze kwekerij. Hartelijk dank voor uw bezoek.

We hopen u volgend jaar vanaf april weer te mogen begroeten. Fuchsia kwekerij Oosterwolde Friesland op Telefoonboek. Naast een fuchsia kwekerij vind je ook bloemist, bloementeelt, tuin en landschap, tuincentrum.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts