donderdag 19 april 2018

Groenrijk roosendaal

Tuincentrum GroenRijk aan de Rucphensebaan in Roosendaal is failliet. De rechtbank heeft het bankroet inmiddels uitgesproken. De eigenaar heeft zelf een faillissement aangevraagd.


Vermunt wikkelt het faillissement af. Twaalf medewerkers van het tuincentrum dreigen hun.

Koopzondag Roosendaal geeft u hiervoor de gelegenheid! GroenRijk Prinsenbeek is een tuincentrum nabij Breda waar u voor al uw benodigdheden voor in huis of tuin terecht kunt! Als tuincentrum zijn wij gespecialiseerd in groen en zult u gegarandeerd slagen voor planten en bloemen, maar ook voor speeltjes voor de hon krabpalen . Op zoek naar GroenRijk openingstijden? Vind folder, telefoonnummer en openingstijden van GroenRijk in Rucphensebaan , Roosendaal. De Landerije Tuin en Dier in Roosendaal is het adres voor uw tuin en dierproducten.


De winkel is vermeldt in categorie Tuincentra. De speelgoedartikelen zijn maandag verwijderd.

De gemeente Roosendaal lag jarenlang in de clinch met GroenRijk vanwege de verkoop van speelgoed. Volgens de gemeente paste speelgoed niet bij een tuincentrum. Niet gevrees wij zullen zeker geen artikelen als . Dat heeft de Raad van State bepaald. Bekijk de profielen van mensen met de naam GroenRijk Roosendaal.


Groenrijk haalt bakzeil bij Raad van State. Als curator is aangesteld mr. Het insolventienummer van deze zaak is F. GROENRIJK ROOSENDAAL door de rechtbank in staat van faillissement verklaard.


TUINCENTRUM ROZENDAEL B. De bron van dit object is Gemeentearchief Roosendaal Ga naar de website voor meer informatie. GroenRijk is een trendy vernieuwend tuincentrum dat “groen” een nieuwe dimensie geeft aan iedere leefomgeving met aanverwante producten en services. Ieder seizoen proberen we nieuwe innovatieve producten en services te presenteren. Sfeervol leven, heerlijk tuinieren en relaxen, daar waar het om gaat. GroenRijk , weet wat er leeft Roosendaal is opzoek naar een ondernemer.


Ontvang nu gratis franchise informatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts