vrijdag 13 april 2018

Eremurus cleopatra

Een opvallende en uitzonderlijke verschijning is Eremurus of naald van Cleopatra. Ik kan mij voorstellen dat de schoonheid ervan de naamgever van de plant inspireerde om de mooie Cleopatra te vernoemen. In de zomer, wanneer de plant in bloei staat, zijn de lange bloemaren van een betoverende schoonheid.


De Eremurus Cleopatra is een pluim vormige plant die bestaat uit meer dan 10 abrikoos oranje kleurige, stervormige bloemjes met een donker rood rib. Deze prachtige plant is te vergelijken met een raket die de ruimte in schiet vanaf uw border en zijn dus echte statement bollen.

De talrijke bloemen gaan achter elkaar open. The dramatic soaring habit of Eremurus is a real treat in the summer garden and they boast fantastically long flowering lives, lasting what seems like forever in June and July. Cleopatra displays a dense flower spike of burnt orange buds that burst into star shaped peachy-orange flowers.


These flower spikes are ideal for . Wanneer de bol in het voorjaar het gewas en bloemen aanmaakt is het eigenlijk alleen nog maar kijken en genieten. Soaring from a rosette of strap- shaped green l. Eremurus stenophyllus heeft vlezige wortelknollen die u in het voorjaar en najaar in de volle grond kunt planten.

Leg op de bodem van het plantgat een laagje grof zan dit bevordert de afwatering. Bijgoed bloembollen bloeien van februari tot juni. Gebruik losse tuinaarde en plant op een zonnige of minder zonnige plek.


Naald van Cleopatra per 1. Geschikt voor in perken, steentuin en voor verwildering. Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Deze soort blijft veel lager, 100cm met een bladhoogte van 30cm hoogte. Het best groeien ze in humeuze zandgron niet te diep geplant (15cm) en. Eremurus Ruiter-hybriden, deze hybriden hebben een pastelkleur.


Ze worden het meest aangeboden. De hoogte bedraagt 1cm. Omschrijving: Matig winterhard. Opvallende extravagante bloemen Oorspronkelijk uit de. Een bijzondere verschijning in de tuin: Eremurus.


Of, in het Nederlands, naald van Cleopatra.

De naam Eremurus komt uit het Grieks. Orange-pink, height 1cm. Plant on a sunny location.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts