dinsdag 10 april 2018

Tuindorado drachten kerst

Van heerlijk ruikende échte kerstbomen tot niet van echt te onderscheiden kunstkerstbomen ! Tuindorado is een tuincentrum dat van winkelen een ware beleving maakt. Van kerstballen in allerlei trendkleuren tot de mooiste LED kerstverlichting voor binnen en buiten. Uitgebreid assortiment woon- en tuinartikelen, van tuinmeubels tot potgrond en van planten tot barbecues.


Drie vestigingen in Friesland. Heerlijk geurende kerstbomen staan keurig uitgestald.

Vind de boom die bij jou past! We verpakken je kerstboom in plastic. De grootste kerstshow van Friesland is klaar! Tijdens deze avond staat er natuurlijk een. Tot 16:uur vandaag kan je zelf komen kijken, ruiken en proeven wat er allemaal mogelijk is met deze unieke barbecue.


De experts staan ook klaar om al jouw bbq vragen te beantwoorden! Om dat te vieren willen we jou graag uitnodigen voor een exclusieve Kerst inspiratie avond. Voor de grootste, gezelligste en meest complete kerstshow van Friesland ga je natuurlijk naar. Kampvuur, namaaksneeuw, kerstmutsen , glühwein en warme chocolademelk .

Intratuin Drachten is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je . Dan bent u hier op het goede adres!


Ze waren hard aan het opbouwen en het dubbel zo groot als verleden jaar. Ze hebben veel meer Luville en ze krijgen ook de Elf Stedenserie. Van wat ik gezien heb wordt het best wel mooi.


Heb een foto met mijn telefoon gemaakt. Ze hoopten eind van de week klaar te . De helft van de Nederlanders die hun woning de komende dagen in kerstsferen gaan onderdompelen, kiest voor een kunstkerstboom. De publieksprijs is voor AVRI Bloem- . Uitstapje naar de kersttuin. Wilt u ook lekker struinen, sfeer proeven, iets kopen of ideeën opdoen voor de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts