maandag 30 april 2018

Infraroodstraler op gas

Infrarood Terras Straler op gas 4. Direct te monteren op de gasfles of aan de muur. Ideaal voor onder een afdak. Compleet met gasslang en drukregelaar. Optioneel met gasslang en gasdrukregelaar.

Geschikt voor binnen en buiten gebruik! Artikel nummer: KC1Prijs incl. Industriƫle verwarming van Schwank-als expert in zuinige en comfortabele gas infrarood verwarming, bieden we oplossingen voor de uitdagendste situaties. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Voor iedereen een voordeel.


De Cosidrum is een compacte gashaard waarbij de fles in de drum geplaatst wordt, waarna u kan genieten van uw tuin of terras. Bekijken onze verschillende modellen op onze Cosi product pagina. De gasfles past perfect onderin de gashaard en door bredere.

Volgende verschillende uitvoeringen. Wh is ongeveer gelijk aan de energie die maardgas oplevert. De kosten hiervoor zijn ongeveer x € = € 084. Het rendement van een elektrische infraroodstraler voor de toepassing terras-verwarming is echter maal hoger dan van de terrasverwarmers op gas. Dus als een gasgestookte . Skippy-Rent heeft een compleet assortiment aan heaters en terrasverwarmers voor u klaar liggen.


GAS INFRAROODSTRALER VRIJSTAAND. Belasting: € 4Incl. Wees de eerste om dit product te waarderen . Een halogeen infraroodstraler is net als een normale halogeenlamp gevuld met halogeengas. Deze straler heeft een hoge elementtemperatuur en een hoog vermogen.


Dit resulteert dan wel in een ietwat kortere levensduur, maar deze straler is onverslaanbaar op plekken waar de installatie zich wat verder weg van het te . W, soort brandstof aardgas, ontsteking elektronisch, wan mantel staal. Specificaties van de Gimeg infrarood straler GIS-500. Werkplaats Hobby-Fendt onderdelen.


Online reserveren voor huren en verhuur van bouwmachines tot gereedschap.

Ideale gasverwarmer voor het verwarmen van terrassen of tenten. Regelbare verwarmingselementen. Indien u LPG wilt gebruiken, raden wij u aan een filter te plaatsen.


De initiatie van de chronometer (START) gebeurt automatisch, volgens het geselecteerde detectiesysteem, via de detectie van het magneetveld of via de detectie van de infraroodstraler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts