maandag 16 april 2018

Openingstijden sportiom

Openingstijden fitness, lasergame en schaatsen. Ontdek de mogelijkheden van het wedstrijdbad of doe mee aan verschillende activiteiten in het doelgroepenbad. Af en toe gaat het zelfs echt sneeuwen. Wil je kijken of je tussen de colleges door even kan sporten bij Sportiom ? De Fitness Club verzorgt ook groepslessen.


Het sportcentrum waar je kunt schaatsen, zwemmen, fitnessen en nog veel meer.

Bekijk snel de openingstijden ! Lees hier over de openingstijden , prijzen, parkeren en meer. De gegeven informatie is vrijblijvend en onder voorbehoud. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder. De meest volledige site met ruim 66. Groepslessen: Kijk voor het ruime assortiment groepslessen en andere faciliteiten op . Voor een sportieve schoolreis bent u bij Sportiom aan het juiste adres.


Uw leerlingen leven zich uit in de golven van het subtropisch zwemparadijs. AquaFun Sportiom voelt als een prac.

Zwem door grotten, roetsj van snelle glijbanen en glijd met een luchtband door de wildwaterrivier. Helaas is er naar aanleiding van. Het buitenbad kent beperkte openingstijden. Het zwembad is dagelijks geopend. Afhankelijk van de periode en de activiteit kunnen de openingstijden afwijken.


Via onderstaande link vindt u een overzicht van de actuele openingstijden. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van Sportiom in Den Bosch. De winkel is vermeldt in categorie Sport.


Transferium De Vliert is gelegen ten noordoosten van het centrum van de sta dichtbij sportpark de Vliert (Voetbalstadion FC Den Bosch). Hier schaats je bergopwaarts, door grotten en via een schaatshelling weer terug naar de kade waar je kan genieten van een heerlijke kop warme chocomel. IceFun Sportiom open voor een spannende schaatstocht over de Noordpool waar het soms écht kan sneeuwen.


De veelzijdigheid van Sportiom heeft als gevolg een grote diversiteit aan content, openingstijden , prijzen en lesroosters die in het CMS gemakkelijk te beheren moeten zijn. Jstack heeft een op maat gemaakt CMS ontwikkeld waarin het beheer van complexe content eenvoudig en efficiënt is gemaakt. Bij grotere gezelschappen is het ook mogelijk om buiten onze reguliere openingstijden te reserveren.


Wij behouden ons het recht toe om op rustige dagen en bij mooi weer eerder te sluiten dan de gebruikelijke openingstijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts