woensdag 25 april 2018

Cortenstaal borderrand

Borderranden en kantopsluitingen van cortenstaal. Een ideaal product om eenvoudig een strak lijnenspel in de tuin te creeën. Standaard producten zijn snel leverbaar. Maatwerk is ook mogelijk.


Dit profiel zorgt voor een perfecte lijnvoering.

Strak snel geleverd in heel Benelux. Hier vindt u kantopsluiting van het type RECHT. Ook maatwerk is mogelijk, plaats uw aanvraag bij voorkeur per e-mail. CorTenstaal Onverwoestbaar.


Grote cortenstalen borders in uw tuin of in een plantsoen. Cortenstaal borderrand mm dik recht. Al jaar een betrouwbaar familiebedrijf.

Vind borderrand op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Ideaal voor rechte of licht gebogen vormen. De cortenstalen borderranden van XIDIT zijn in verschillende lengtes verkrijgbaar. Iedere borderrand van cortenstaal is aan de uiteinden voorzien van bevestigingsgaten.


Er zijn ronde, vierkante of rechthoekige bakken in standaardmaten verkrijgbaar. Maar je kunt ook bakken of borderranden op maat laten maken in elke gewenste vorm of dikte. Een ontwerp op maat kost natuurlijk meer dan een standaard ontwerp.


Plantenbakken en borderranden van cortenstaal zijn onder . Welkom op de website van Nederland voor al uw corten staal Maak uw tuin compleet met corten stalen producten van cortenstaalonline. Kwaliteit, duurzaamheid en maatwerk is waar wij voor staan! Op deze site vindt u een greep van onze producten.


Staat het product wat u zoekt niet op de website of heeft u vragen of . Afwijkende maten ook leverbaar. Een omgezette rand aan bovenzijde is geen must.

Deze zijn bijvoorbeeld te . Graag ook een opgave dikte plaat materiaal. Een hecht en enthousiast team vaklieden werkt hierbij samen om voor u de mooiste producten te fabriceren. Door onze jarenlange ervaring, flexibele instelling en gedegen vakkennis bieden wij een ruim . Op zoek naar een Kantopsluiting?


Om een strakke en onderhoudsvrije scheiding tussen gras en border, grind en gras enz. Bekijk de borderrand hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts