dinsdag 21 november 2017

Zaphir windgong

Zaphir windchimes bestellen bij Aruna Klankschalen. Op afspraak te bezoeken. De Zaphir is een authentiek muziek instrument, een echt muziekinstrument waarbij elk onderdeel met de hand is gemonteerd en afgesteld door vakmensen in het Atelier van Zaphir. Het oorspronkelijke ontwerp. De Zaphir chime is een authentiek, handgemaakt muziekinstrument, dat rijk is aan boventonen.


Je kan de Shanti Chime ( Zaphir ) toon Blue Moon kopen in de webshop of de winkel van Het Vliegend Konijn (Lier, Antwerpen, Belgie).

In onze winkel in Eindhoven hebben we een mooi assortiment windgongs (soms ook windmobiel, windorgel of wind chime genoemd), voor meditatie, healing en relaxing zowel van Zaphir als van Koshi, waaruit je jouw persoonlijke keuze kunt maken. Geluidssamples Zaphir (windchimes) worden ook wel windgong of carillon (carillons) genoemd. Deze wellnessbasics neutrale huid- en massage olie bestaat voor uit zoete amandel- en jojoba olie.


De koudgeperste oliën zijn 1 natuurlijk en worden goed door de huid opgenomen. De olie is rijk aan onv. Ieder onderdeel is door gekwalificeerde ambachtslui volgens het oorspronkelijke Shanti ontwerp met de hand geassembleerd in hun atelier aan de voet van de Pyreneeën.


Acht staafjes zijn met zilver aan een metalen plaat gelast aan de . Er zijn soorten en verschillende kleuren.

Tegenwoordig genaamd Zaphir , tot voor kort heette het Shanti Chime. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Vind zaphir op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Dit kun je eigenlijk geen windgongen meer noemen, maar muziekinstrumenten!


De winkel is geopend op afspraak. Of u kombucha zelf gaat maken of kant en klaar kopt hangt af van uw portemonnee. Zelf maken kan erg goedkoop zijn, maar het vraagt een kleine investering in het begin en een grote investering in tijd en uithoudingsvermogen. Iedere dagen opnieuw een kweek opzetten kan heel goed maar vraagt . Zaphir Windchimes zijn zeer zuivere klankinstrumenten.


Het beluisteren van de heldere klanken ontspant, en je wordt vanzelf blij. Je kunt de Chime ophangen als een windgong , vanuit de hand bespelen door de klepel te bewegen, of beweeg de windgong zachtjes heen en weer, terwijl je . Een windgong zorgt voor rust. Door de nauwkeurig afgestemde klankelementen ontstaat een spel van heldere boventoonrijke tonen.


De boventonen gaan geleidelijk overheersen en worden zo de grondtoon, waardoor een opeenvolgende toonvolgorde ontstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts