maandag 20 november 2017

Praxis tuincentrum heerlen

Wist je al dat je alle kortingsbonnen én concurrentiebonnen bij ons kunt inleveren? En dat we elke week een superdeal hebben! Groen Warenhuis, Planten en bloemen voor binnen en buiten. Seizoensartikelen voor huis en tuin.


Jaarrond winkelplezier voor jong en oud.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Deskundigheid inbegrepen. Vernieuwend en Verrassend! Geniet niet alleen van de gezellighei maar ook van een avondje vol inspiratie voor je kerst interieur.


Of laat u eens verrassen door een heerlijke omelet, uitsmijter of schnitzelschotel! Heeft u zin in een gezellige middagactiviteit, reserveer . Close sidebar navigation. DISCOUNT LIMBURG CARD: discount on presentation of the Limburg Card.

Or you can decide to have a delicious omelet, egg and ham sandwich, or a . Bedrijfsfeesten, Projecten. Praxis Tuincentrum Heerlen. Op al onze diensten en producten zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing. Openingstijden dichtstbijzijnde winkels.


Ter versterking van ons huidige team zijn wij op zoek naar een medewerk(st)er voor de afdeling Kassa. Daarmee komt er een einde aan het bijna jaar durende huwelijk tussen Intratuin en Stox. Intratuin ziet door de ontwikkelingen bijna de helft van de Limburgse vestigingen . Omdat we vinden dat jij meer bent dan zomaar “een klant”. Omdat je een plek verdient waar je jezelf welkom voelt. Waar we je helpen om een waar thuis te creëren, zowel in als rondom je huis.


Als een trouwe huis-, tuin- en . Store Locator Address: In de Cramer 140. Het gaat om de vestigingen in Heerlen , Roermond en Venlo. Prijs- en modelwijzigingen en tekstfouten voorbehouden.


Het zijn de eerste vestigingen van de doe-het-zelfketen die zich volledig op het buitenleven richten. De winkels in Roermon Heerlen en Venlo zijn in handen van .

Kom tijdens je bezoek aan Intratuin even heerlijk bij in onze gezellige restaurant, ook wel Tuincafé genoem en laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment. Op ieder moment van de dag kun je bij ons terecht voor een goede kop koffie, een afwisselende lunch of een lekker tussendoortje. Net als in de winkel gaan . Mama Café Heerlen Elke eerste woensdag van de maand van 10. Bagels en Beans ( Putstraat in Sittard).


Koopzegels sparen bij PLUS supermarkt is de meest lucratieve spaarmethode in Nederland. Maar u kunt nu bij ons nog meer voordeel behalen! Bij inlevering van een volle PLUS spaarkaart ontvangt u bij ons een Shoeby waardecheque t. Een winst van maar liefst Euro!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts