vrijdag 17 november 2017

Vvv dieren gelderland

Rheden bestaat in totaal uit dorpen: de grotere dorpen Dieren , Rheden en Velp , waar u winkelstraten vindt, en de kleinere dorpen Ellecom, Spankeren, Laag- Soeren en De Steeg waar u ook goed terecht kunt voor een hapje en een drankje. Veel informatie over het dorp Dieren uniek gelegen tussen de IJssel en de uitgestrekte bossen van de veluwezoom. Hoe mooi kan het contrast zijn! Dieren ligt ingeklemd tussen de heuvelachtige bossen van de Veluwezoom en de rivier de IJssel.


Het dorp wordt doorsneden door de spoorlijn Arnhem-Zutphen en de drukke provinciale weg N348.

Ook komt het zuidelijke stuk van het . De mooiste locaties en bezienswaardigheden in (de buurt van) Dieren. Jaarlijks vindt de Gelderse Jaarmarkt plaats, georganiseerd door vrijwilligers van voetbalclub v. Toeristenkaart van de dorpen Dieren , Ellecom, Rheden en De Steeg uitgave: V. De plaats Dieren telt ruim 14. Dieren is gelegen aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom en is daarom zeer geschikt voor het plannen van wandel- en fietstochten.


Welkom op de Veluwezoom.

Het oudste Nationale park van Nederlan hoge toppen zoals de Posbank, eindeloze heidevelden, wild spotten en duizelingwekkende haarspeldbochten. Maar ook: gezellige dorpen, imposante landgoederen en de kronkelende rivier de IJssel. Genoeg te ontdekken en beleven.


En tijdens de oogst kun je bij diverse fruitteeltbedrijven een bezoek brengen aan hun. In Hanzestad Doesburg waant men zich in vroeger tijden. Gelderland De Betuwe is het domein van de fruitteelt. In de fraaie historische binnenstad is het middeleeuwse stratenpatroon perfect bewaard gebleven.


Kom langs bij Bezoekerscentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten in Rheden (bij Arnhem) voor routes, activiteiten, cadeautjes en een expositie. Op zoek naar een uitje op de Veluwe? Veluwe Actief organiseert uw bedrijfsuitje, groepsuitje, familiedag, vrijgezellendag of teambuilding activiteit. VV Dieren zoekt oefentegenstander voor maart.


Het liefst word de wedstrijd thuis in Dieren gespeeld op ons kunstgras. Klapstraat 1Westervoort. Indien gewenst verbinden we u direct door.


Vind unieke plekken om te verblijven bij lokale verhuurders in 1landen. Voel je overal ter wereld thuis met Airbnb.

Gemeente Rheden, dat is: Natuur vol afwisseling. VVV Koetshuis van Kasteel. Het Nationaal Park Veluwezoom is km² puur natuur. Bekendste punten: de Posbank en de Onzalige Bossen.


Het gebied staat onder beheer van Natuurmonumenten. Kom er genieten van de uitgestrekte bossen en heidevelden, de rust en stilte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts