donderdag 9 november 2017

High tea carla's alphen aan den rijn

Heeft u speciale wensen? Ook hier proberen wij zeker rekening mee te houden. Dit door grote drukte tijdens de lunch. Gaarne uw begrip hiervoor. Natuurlijk bent u door de .

Inmiddels staan we bekend in Alphen aan den Rijn om onze heerlijke koffie en lunch. Wij streven er naar uitsluitend verse producten te gebruiken. Zo bakt bakkerij van Kempen dagelijks ons brood en hebben wij regelmatig gebak van banket bakkerij Stevers.


Ook onze Saté avond op vrijdag is inmiddels niet meer weg te . Huisgebakken cake - Chocolade muffin 3. Gezellig met vrienden en vriendinnen bijkletsen . U kunt naast ons gevarieerde en veelzijdige menu ook dagelijks genieten van een overheerlijke en verrassende High Tea.

Maximaal 1personen in één groep . Lees recensies van gasten, bekijk de adresgegevens, routebeschrijving, openingstijden van de keuken en restaurants in de buurt. Naast de High Tea Alphen aan den Rijn heeft ALFREDS Restaurant Business en Huwelijkslocatie ook een verrassende High Wine samengesteld. En speciaal op zondag is onze high tea geen 18.


Een mini High Tea , bestaande uit onbeperkt thee met hartige en zoete lekkernijen. Zeer centraal gelegen, om de hoek van de Alphense brug en aan de Rijn. Onze dinergasten bieden wij een wisselende kaart . Verras je moeder volgende week zondag met een heerlijke high tea alleen op zondag en maandag voor € 16. Reserveer wel want het loopt al lekker vol.


High tea Carla en Simone kijken terug op een succesvol jaar, maar zitten ook al weer vol nieuwe plannen om hun klanten nog meer te kunnen verwennen. Dit vonden we allebei zo ontzettend leuk om te doen, dat we dit concept . De Gelaarsde Kat (allerlei losse tapas-achtige (lunch)gerechtjes. Locatie lunchroom Jaffna.


Wat zijn jouw plannen voor de tweede helft van dit jaar? Welke doelen wil je nog realiseren? Heb je daar hulp bij nodig?

Dan kunnen andere ondernemers uit je netwerk je wellicht verder .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts