dinsdag 14 november 2017

Vlaskamp 3 den haag

De minimumtemperatuur loopt uiteen van rond het vriespunt in het binnenland tot °C aan zee. De zuidwestenwind is matig, aan zee vrij krachtig, mogelijk krachtig. Zaterdag overdag komt er vooral in het noorden nog een enkele (winterse) bui voor. Verder is er vrij veel bewolking en een gebied met regen en natte sneeuw . Naast een sporthal vind je hier ook een zwembad.


In sporthal Overbosch kun je onder andere badmintonnen, basketballen, tennissen, volleyballen, korfballen en hockeyen.

De hal heeft ook een judozaal. Sportrestaurant Overbosch in Den Haag , reviews van echte mensen. Een hapje eten na het sporten of wilt u een zaal huren in Den Haag voor een verjaardagsfeest, bruiloft of jubileum? Een feestelijke locatie afhuren in Den Haag ? Een plek die goed bereikbaar is en naar uw eigen wensen kan worden ingevuld?


Bekijk de mogelijkheden en neem contact op voor meer informatie. Wilt u een zaal huren voor een feest, vergadering of trouwerij? Toon telefoonnummer Naar de website.

Op vaste dagen en tijden is dit zwembad geopend om met je peuter of het gezin te komen zwemmen! In zwembad Overbosch kun je vrij zwemmen en meedoen aan verschillende zwemactiviteiten. Het peuter- en recreatiebad is alle dagen extra . Houtrusthallen : Ski-Happ, van tot oktober. Zaalverhuur in Voorburg.


Sporthal Overbosch is gelegen in Den Haag. Met bus (richting Kijkduin, halte Spaarwaterstraat) kunt u vervolgens nog een stukje van de afstand afleggen met het . Tussenverdieping te koop Den Haag. Verkeerstechnische begeleiding (VTB) deel by Team Verkeer Den Haag. Openingstijden van SwimKids Overbosch in Den Haag met adres Vlaskamp 3. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van SwimKids Overbosch in Den Haag. De winkel is vermeldt in categorie Zwembaden.


X ,Het Witte Huis, Hooge Rijndijk 74F, W. Vervallen: X-1 Harlingen, caf. De Beurs, Noorderhaven L.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts