dinsdag 7 november 2017

Stopkraan gamma

Deze chromen hoekstopkraan kun je gebruiken voor het tijdelijk afsluiten van de waterleiding op plaatselijk niveau. Zo hoef je niet de hoofdkraan af te sluiten en kan er op andere plaatsen nog gebruik gemaakt worden van het water. Voor het geheel afsluiten van de waterleiding dient de hoofdkraan dichtgedraaid te . Is het bovendeel van je kraan beschadigd? Dit kraanbovendeel gebruik je om het oude kraanbovendeel voor een stopkraan te vervangen.


Dit bovendeel is geschikt voor een 15mm stopkraan.

De montage is eenvoudig. Draai het kraanbovendeel uit de kraan, verwijder eventuele kalk en de kraanschijf en plaats een nieuw . Deze aftapper kan worden gemonteerd aan een stopkraan. Hiermee wordt na het afsluiten van de waterleiding het resterende water afgetapt. De aftapper is universeel te gebruiken op alle maten stopkranen. Alle typen sanitair vind je op BESLIST.


Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs! Een stopkraan is geschikt om water- of gasleidingen tijdelijk af te sluiten. Praxis heeft diverse stopkranen in het assortiment.

Alleen in de bouwmarkt te koop. Sanitairwinkel is dé specialist in kranen met het grootste assortiment hoekstopkranen. Scherpe prijzen en goede service! De installatie van eengatwastafelmengkraan, stap voor stap uitgelegd. Design hoekstopkraan in verchroomde messing, rond design, met keramische sluiting, haaks model met muurrozet.


Klasse, Stopkraan voor sanitaire toestellen. Leveringsmethode, Centraal magazijn. Bestel de fitting die u zoekt bij Warmteservice. Vind alle mogelijke fittingen in onze webshop of koop ze in een van onze vestigingen. In de webshop kunt u eenvoudig eerst sorteren op het type fitting dat u zoekt en vervolgens op model en keurmerk.


Gamma heeft voor dergelijke kranen reparatiesetjes, o. Toilet kopen bij GAMMA ? Meer weten over actuele acties en kortingen? Stap 1: werken voorbereiden. Voordat je aan het klussen slaat, moet je de watertoevoer naar de spoelbak afsluiten. Zoek de stopkraan en draai deze dicht. Is er geen stopkraan of kan je hem niet vinden?


Wordt geplaatst tussen de aggragaat en de ventialtorconvectoren.

Ontworpen voor standaard binnenmontage in een technische ruimte op een beschutte en vorstvrije plaats. Compacte hydraulische module,Geïsoleerde (mm) buffertank ( 3l),Expansievat (l),Manometers met stopkraan ,Aftapcircuit, automatisch en. Maar heb ik per sé een stopkraan nodig?


Als ik de leidingen leeg wil maken kan ik toch ook de hoofdkraan dichtdraaien en dan de leidingen aftappen? Deze kraan wordt gebruikt als stopkraan tussen de watertoevoer en het tappunt zoals een wastafel, spoeltafel, bidet, WC. De verbinding van de hoekstopkraan en het tappunt wordt uitgevoerd met verchroomde of gekleurde zachtkoperen buis of met een buigzame verbinding. Ook hier biedt men een zeer breed gamma. Hoe lees ik dit magazine?


Klaar de klus met hulpvan de GAMMA-exper ten. Ontdek welk exemplaarhet beste in je ruimte past. Combineer sfeer scheppenmet het functionele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts