woensdag 8 november 2017

Intex metal frame 366

Dit Intex zwembad bestaat uit een topkwaliteit liner (zeil van het zwembad). Aan de buitenzijde van dit frame zwembad loopt ook nog een . Metal Frame Pool 457x91cm. Hoogweerstandsmateriaal voor lang zwemplezier.


Ook de Super Though wanden zorgen voor . Door de stevige constructie is het zwembad ideaal om uw kinderen de hele zomer in te laten spelen.

Zwembad Easy Set Met Filterpomp 4X 91cm. Voorgaande jaren was dit zwembad erg populair! Stevige Intex metal frame pool . Sterk zwembad met een frame -constructie.


De liner (het folie) is eenvoudig te monteren aan deze buizen. Hoe monteer ik mijn Intex Ultra. Het zwembad staat binnen minuten. Voor urenlang zwemplezier in eigen tuin.

Dit intex metal frame zwembad zorgt voor veel waterpret in je eigen tuin. Intertoys, de speelgoedwinkel voor speelgoed (lego, playmobil), games voor alle platforms en. Zo kun je langer genieten van het water en hoef je dit niet steeds te verversen. Op zoek naar een zwembad dat niet lek loopt?


Klaar om te vullen in minuten, met plaats om te spelen en te dobberen. Bovendien heeft dit stevige en diepe zwembad een liner die uit lagen in PVC en . Bestel nu online bij Hans Stassar! Ly9wYy52ZXJnZWxpamsuYmUvNTAweDUwMC85LzYvMS85L2ludGV4LS1tZXRhbC1mcmFtZS1wb29sLTM2Nng3Ni1keGJ4aC0zNXgzMy01eDg4LTVjbS01NjkxOTYxOS5qcGc = . Geen enkel ander bedrijf is zo kundig in het ontwerpen en uitvoeren van deze zwembaden als Intex. De ervaring leert, dat u bij ons blijft terugkomen.


Veilig betalen en snelle verzending. Om heerlijk de zomerdagen mee door te brengen. Het is gemaakt van een sterk metaal frame, die in min opgezet is. De afmetingen van dit zwembad zijn 3x centimeter. In dit zwembad heeft u plezier met het hele gezin, zo kunnen . Vervaardigd van lagen zware kwaliteit PVC.


Voorraad: Vandaag besteld voor 15uur, dezelfde werkdag verstuurd.

Een stevig zwembad welke binnen minuten eenvoudig opgebouwd kan worden, een duidelijke handleiding is bijgevoegd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts