dinsdag 28 november 2017

Jumbo groningen overwinningsplein

Er ligt nu een nieuw plan. Elektronicabedrijf Het Anker, dat huurt van Urban Interest, verhuist naar een . Op het andere deel van de parkeergarage komen garageboxen en . De meest volledige site met ruim 66. Openingstijden en contactinformatie.


Jumbo overwinningsplein van DPD bij jou in de buurt.

Nooit meer gemiste pakketjes. Je haalt je pakketje op wanneer het jou uitkomt. Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen. De winkel is vermeldt in categorie Supermarkten.


De dader gebruikte een vuurwapen. De verdachte is volgens de politie een blanke man van ongeveer jaar. Hij draagt een witte pet, een zwarte jas, een spijkerbroek en . De politie heeft de beelden vrijgegeven van de verdachte van het explosief bij de Jumbo aan het.

Daarbij vielen geen gewonden, alleen een raam werd beschadigd. Niemand raakte daarbij gewon er raakte wel een raam beschadigd. QiZiNi gebruikt cookies om de kwaliteit van de website en uw ervaring met de website te verbeteren. Meer informatie over cookies en de toepassingen hiervan vindt u in onze verklaring gegevensbescherming.


Miss Noord verkiezing, Jaarbeurs van het Noorden in roden . Bekijk het nu op Superscanner. Heeft u meer informatie over de overval? Wil je graag bij Jumbo werken?


Maak dan een job-alert aan. Je krijgt automatisch bericht als we een vacature voor je hebben! Volg ons op social media. Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures? Groningen verdachte: blanke man, . Er zijn twee mensen opepakt die mogelijk de Jumbo -supermarkten hebben afgeperst.


Dat maakte de politie vandaag bekend. Politie zoekt man op camerabeelden incident Jumbo. De camerabeelden zijn gemaakt op zondag mei.

Ook in april komen er weer nieuwe. Gebruikersnaam vergeten? Klik hier om deze pagina te openen! Jumbo ziyaretçisinden fotoğraf ve tavsiye gör. Mooie winkel, maar -okt.


See photos and tips from 1visitors to Jumbo. De Jumbo van ondernemer Derk-Jan Pestman werd rond 22.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts