woensdag 8 november 2017

Ikea kweekbak

Start met de VÄXER kweekbak en planteninzet en kies welke zaden je wilt planten. Deze zijn verkrijgbaar met verschillende niveaus, zodat je meerdere groenten en kruiden tegelijk kan kweken. Kies er eventueel nog extra verlichting bij. IKEA - VÄXER, Plant- en kweekbak met deksel, De deksel maakt dat er lucht door de plantenbak kan circuleren, terwijl de warmte en het vocht erin blijven zitten.


In een kweekbak met water plant je zaden op stekpluggen, die de zaden vochtig houden.

De zaailingen verpot je in bakjes met puimsteen, dat veel water vasthoudt en je planten ondersteunt. Deze bakjes plaats je in een kweekbak met water en speciale plantenvoeding, en onder onze speciale led-plantenverlichting. Kweekbakken voor tuin binnenshuis.


Binnenshuis tuinieren is nu nog makkelijker. In geen tijd staat je hele tuintje in bloei met onze binnenkweeksets. Ze bevatten alles wat je nodig hebt om je binnentuin aan te leggen.


Kies een van de sets die perfect bij je ruimte past. Een binnentuin is zo makkelijk aan te leggen!

Bekijk ons cookiebeleid. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Toevoegen aan boodschappenlijst. Gewoon nog zaadjes kiezen en je bent er! Alle kits voor binnenhuistuinieren bekijken.


Van kiemplantje tot oogstklare . De bak bestaat uit een rooster met daarop een blad met gaten voor de steenwolpluggen. Goedkoop alternatief voor een 'echte' groeilamp ? Ik heb van een Adjoema-peper uit de . Dit is het eerste dat ik ben gaan halen om te testen. Hierin is plaats voor steenwolpluggen om te zaaien of te stekken. VÄXER Plant- en kweekbak met deksel - IKEA.


Het kan niet mislukken dankzij hydrocultuur. Ik liep gisteren door de IKEA en zag daar van die hippe kweekbaken staan voor een binnentuin. Compleet met licht en bakjes voor stekken.


Nu hebben ze dus een bak voor gewoon aarde, maar ze hebben ook kweekbakken waar je geen aarde voor nodig hebt, maar alleen water en wat absorberende . Normaal vaste prijs euro.

Op andere biedingen wordt niet gereageerd. De bak kost € en de VÄXER pluggen (plantengranulaat, stuks) kosten € 99. Ikea vaxer kweekbak met deksel. In April komt IKEA - jawel IKEA ! Wordt verkocht in kit met plantengranulaat en plantenvoeding. In Nederlandse termen betekent dit dat er een IKEA -kweekset in het leven is geroepen.


Dit basispakket kent een kweekeenhei LED-verlichting, plant-en kweekbakken , een aantal zaadjes en bemesting. Zo maakt IKEA de moestuin toegankelijk. Je eigen moestuintje onderhouden wordt wel erg gemakkelijk met deze mini moestuin. Vul simpelweg het reservoir met water en u kunt zaaien of planten en uw mini tuin is klaar.


Zo kan je binnen een paar weken al heerlijk genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts