vrijdag 24 november 2017

Auto ontvochtiger halfords

Op zoek naar een ontvochtiger voor in de auto , camper of caravan? Voor 16:uur bestel morgen in huis. Tevens kun je condens voorkomen door een goede luchtontvochtiger in de auto te plaatsen. Deze herbruikbare zakjes nemen vocht op en houden dit vast. Wanneer de Pingi verzadigd is met vocht kun je deze weer herbruiken door het zakje enkele minuten in de magnetron . Na verzadiging kleurt de indicator op het zakje van lila-blauw naar licht roze.


Plaats het product altijd op een magnetron bestendig bordje. Stop het zakje voor minuten in de magnetron op 6Watt. Herladen in de zon op de radiator kan ook, maar dit duurt langer.


Absorbeert overtollig vocht en maakt autorijden veiliger en plezieriger - Carbon- look - Geen lekken - Geen navullingen nodig. Pingi Auto Ontvochtiger bestel je bij Handyman. Sluitingsdatum ma dec.


Wel zet ik onder het rijden het raam een stukje open zodat het vocht gedeeltelijk verdwijnt uit de auto , mits het niet regent. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont luchtontvochtiger folder aanbiedingen per categorie.


U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw . Turtle Wax cockpit wipes gloss stuks. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor Pewag sneeuwkettingen aanbied. Gebruik dan deze innovatieve Pingi vochtvreter, de meest doordachte luchtontvochtiger of anti- condens! Je hergebruikt de Pingi ontvochtiger jarenlang zonder navullen.


Halfords Lelysta Lelystad. Loopfiets Nijntje Traffic 10”. Handvat met motorgeluid Draai aan het handvat voor een stoer motorgeluid. Vergelijk meer Auto-accessoires aanbiedingen op Beste. De Pingi ontvochtiger is een zakje dat niet lekt en is eindeloos herbruikbaar omdat hij in de magnetron kan.


Pingi Luchtontvochtiger 3gram Description: De slimste keus bij vochtproblemen. Bovendien zet je het zakje makkelijk overal neer. Het probleem is denk ik ook minder omdat de lucht deze dagen erg droog is en misschien ook dat de ontvochtiger meehelpt. Dus heb je last van vocht in je huis boot auto of caravan?


Zoals gezegd heb ik hem op normaliter op buitenlucht staan. Voordeel is dat er verse lucht in de auto komt, en dat je als je op snelheid bent de aanjager niet hoeft te draaien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts