maandag 27 november 2017

Oostervant bowlen tarieven

Bowling dagtarief (tot 1uur) 150. Alle prijzen zijn per baan per uur. Maximaal personen per baan. Met de Rotterdampas krijg je korting op het bowlen ! Bowlen gaat altijd gepaard met veel gezelligheid.


Een activiteit voor jong en oud waar je een hoop plezier aan beleeft.

Zowel overdag als in de avond kun je gebruik maken van onze bowlingbanen , gelegen in Oostervant , in het centrum van. Wij proberen zoveel mogelijk met de tijd mee te gaan! Toch is reserveren voorlopig helaas alleen telefonisch mogelijk.


Oostervant heeft volledig geautomatiseerde bowlingbanen met computertelling. Met op de achtergrond de skyline . In deze multifunctionele accommodatie staan beweging, ontspanning, ontmoeting en lachen centraal. Er zijn meer dan verschillende activiteiten.


Vrijblijvend meer informatie?

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Na ontvangst nemen wij z. Telefoonnummer Keuzelijst. Je neemt nog een slokje bier. Recreatiecentrum Oostervant.


Wordt het die zware groene bal? Neeee, niet wéér in de goot! Zwemmen, babyzwemmen, aquajoggen, zwemlessen en bowlen behoren hier tot de mogelijkheden.


Bezoek de website voor onze openingstijden en voordelige tarieven. Qua tarieven is Oostervant best wel goedkoop te noemen. Wil je lekker ontspannen, recreëren of een gezellig dagje uit, in groepsverband of individueel, het is allemaal mogelijk in Oostervant. Soms is het handiger om te reserveren, maar meestal gaan mijn vrienden en ik dan wel later bowlen. Bowlen is een activiteit voor jong en oud waar je veel plezier aan beleeft.


Voor kinderen van jaar en ouder heeft Oostervant speciale bumps. Deze bumps worden in de goten van de bowlingbanen geplaatst, waardoor kinderen sneller de kegels zullen omgooien. Het is ruim opgezet en heeft een groot zwembad met een uitgebreid peuterbad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts