vrijdag 17 november 2017

Avri dongen kerst 2016

De mooiste kerstshow in de omgeving van Brabant (zoals Ulvenhout, Waspik en Gilze Rijen) vindt u bij Tuincentrum AVRI. Haal inspiratie uit ons brede assortiment kerstversiering , kerstverlichting en kerstbomen. Al in juli wordt er gestart met de opbouw van onze kerstshow ! Witte tinten in combinatie blauw, roze en eucalptus groen in een winterse omgeving. Deze avond belooft weer erg gezellig te worden met onder andere Live Muziek, gratis hapje en drankje, diverse productdemonstraties en super .

Sinds de zomermaand juni zijn ze bij AVRI in Dongen al bezig met de opbouw van de kerstshow. Kerst bij de AVRI Kerstmis is het feest bij uitstek om elkaar vrede en welvaart te wensen. Velen komen rond deze tijd graag naar. Kerstshow bij tuincentrum in Dongen wordt groter dan ooit, miniversie van Aquanura is blikvanger Sinds juni zijn ze bij tuincentrum AVRI in Dongen bezig met de opbouw van de kerstshow.


Die show moet dit jaar groter en. Vandaag december voor de eerste keer bij Avri in Dongen geweest en wat een geweldig. Bart Damen (50) is een van de opbouwers.


Hij werkt vijftien jaar bij AVRI en ziet een grote ontwikkeling.

Toen ik hier begon was het simpel. Ik plaatste een houten wand en zette er een kerstboom voor. Dat was dan de showroom voor kerst. Nu wordt de grens steeds verlegd. Ieder jaar wat groter en gekker.


De gelukkige winnaars van de juryprijzen zijn Intratuin Duiven (groot), Groencentrum Witmarsum (middel) en Coppelmans Nuenen (klein). De publieksprijs is voor AVRI Bloem- . In ieder tuincentrum vind je nu wel een kerstshow ! De ene show is klein en fijn, de ander groots en meeslepend. Als je het mij vraagt, heeft iedere kerstshow wel iets speciaals en bijzonders. En ik ben natuurlijk nog lang niet overal geweest. Bovendien is wat je leuk vindt super persoonlijk!


Van oudsher is Kerstmis ook een christelijk hoogfeest. Het kindeke Jezus, de Drie koningen , de. Kerstshow in Oosteind koopt u natuurlijk bij AVRI Bloem- en Tuincentrum! In ons tuincentrum vindt u niet alleen.


Avri Bloem- en Tuincentrum nabij Breda, alles op het gebied van sfeer- en.

Kom naar AVRI in Dongen voor een groot assortiment in barbecues, kamer- en. Een ware kerstsfeer wordt in een groot. Maar de Avri in Dongen heeft meerdere malen de mooiste kerstshow prijs gewonnen, of zoiets :).


Bij tuincentrum Coppelmans in Valkenswaard is altijd wel wat moois te zien rondom de kerst , maar weet niet of je dat bedoelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts