woensdag 22 november 2017

Octopus leusden prijzen

Met drie bassins is het moderne zwembad Octopus het ideale zwembad om baantjes te trekken of lekker plezier te maken op de glijbanen, wildwaterkreek en stroomversnelling. Is het tijd voor je kinderen om zwemles . Zwemmen hoort erbij in ons waterrijke Nederland. Dagelijks komen vele gasten naar het bad om baantjes te trekken en aan de conditie te werken.


Of juist om te ontspannen en te recreƫren.

Jong en ou alleen, met vrienden of met de familie. Op zijn of haar eigen manier. Een gezellig familiezwembad met diverse baden voor jong en oud. Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken. Een heerlijk dagje actief of ontspannen waterplezier beleef je bij zwembad Octopus in Leusden.


Glijbanen, wildwaterkreken en stroomversnellingen: waterratten kunnen hun plezier niet op! De kleintjes vermaken zich in het peuterkleuterbad met Octopusglijbaan.

En bij mooi weer gaan de deuren naar het buitenterrein . Op de donderdagavond van 19. Een echte Ladies Night dus. In plaats daarvan wil het gemeentebestuur acht ton uittrekken voor renovatie van het huidige zwembad Octopus. Deze krant schreef twee weken geleden dat het Rotterdams bureau Drijver . Leusden bouwt geen nieuw ba maar renoveert Octopus. Nu de Octopus open mag blijven, is er werk aan de winkel.


Kensington valt in de prijzen bij Eurosonic Noorderslag. De werkzaamheden zullen deze zomer plaatsvinden, zodat het zwembad vanaf september weer volledig duurzaam en toekomstbestendig is. Werkzaamheden in het zwembad. Tijdens de renovatie wordt onder . Sport- en recreatiebad de Octopus. Octopus is een modern bad met veel mogelijkheden voor waterrecreatie en -activiteiten.


Of je nou graag baantjes trekt of juist gek bent op glijbanen, wildwaterkreken en stroomversnellingen, bij dit zwembad van SRO zit je goed. Iedere donderdagmiddag van 13.

Entree: 10- badenkaart (€ 400). Het recreatiebad heeft bubbelbanken, whirlpool, wildwaterkre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts