woensdag 29 november 2017

Asparagus takken

Op dinsdagavond oktober en donderdagavond oktober organiseren we een tweetal feestelijke workshops ter inhuldiging van de nieuwe workshopruimte. We maken een mooie vergrijsde krans met een doorsnede van maar liefst 70cm! Het materiaal van deze krans droogt mooi in zodat je maanden, zoal niet jaren, . Iedereen zei meteen dat ze lekker prikken en ik moet zeggen ik bleef ook overal aan hangen.


En prikken doen ze ook echt!

Maar ja wie wat moois wil hebben moet soms pijn lijden. In de schaal is tak gebruikt. Alle takken zijn verschillend van vorm en lengte. Groen kan niet worden geretouneerd. Aan zijden bedekt met.


De prachtige luxe asparagus kransen! Vanaf morgen zijn er sobere kransen te koop met deze Asperagus.

Nog even geen foto van onszelf want we moeten ze nog maken. Elke krans is uniek en daarom wordt elke krans apart op de foto gezet. Mooie wilde asparages takken met wax, zo ze jaren goed blijven.


Leuk om in een vaas te zetten of ergens op te leggen. Mikjes wrattig met een klein knikkend - De Heer ToURNEFoRT geeft aan deeze Spaansche Doorntje. Soort, de toenaam van Schroomelyke, van wegens de 5. Toch dient hij zover mogelijk koel bewaard te worden tijdens transport.


Zonder water gaan de takken ruien en gaat de . Andere soorten worden als sierplant gekweekt. Ze worden vaak vanwege hun gebladerte als kamerplant gekweekt. Asparagus is een tropische plant. Bekijk alle reacties via groeninfo.


Op Ceylon groeit deeze, die door den Heer J. B UR MAN NUs is afgebeeld. ASPARAGUS TAgoraga, de betekent (eigentlijk) een jong voor den dag komend Spruitje, J Asperzies, ook Sperzies en Koral-kruid. Koppen, wanneer ze takken uitgeschoten hebben, konnen vastgemaakt worden aan stokken in den grond gesteeken, om dezelve voor breeken te bewaaren.

Vergrijsde whitewash lianen euro per stuk. Verwoed knip ik dode takken weg. Ik nam onlangs een bosje van deze takken mee bij Seizoen en Stijl in Ochten.


Die waren bij het eerste kransje nog lang niet opgegaan. Dat kwam goed van pas, nu ik toch een grotere krans wilde maken. Bij het werken met deze asparagustakken is het wel raadzaam om handschoenen te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts