woensdag 29 november 2017

Actieve vakantie spaanse pyreneeen

Canyoning, via ferrata, slapen in de natuur. Tijdens onze actieve familie vakanties beleef je de natuur sámen met je kids. Spanje - Sierra de Guara.


Spaanse Pyreneeën en de Italiaanse Dolomieten op de allercoolste manier. Je kunt bij ons in de Pyreneeën het gehele jaar door terecht voor een actieve vakantie op ieder niveau en met alle leeftijden: bergbeklimmen, bergwandelen, canyoning, e-biken , . Een weekje actie en feest in de zomer met speelse bergsporten zoals canyoning, rafting, rotsklimmen, via ferrata, parapente en puenting.

Je vindt er diep uitgesleten kloven, kleine verlaten dorpjes, spectaculaire watervallen en kolonies van roofvogels die elders in Europa niet te vinden zijn. In deze regio is zoveel te beleven . Bij een actieve vakantie in Spanje denk je natuurlijk aan een wandelvakantie of een fietsvakantie. Onze uitvalsbasis is de gezellige kleine camping Collegats, nabij het dorpje La Pobla de Segur. We zijn een klein bedrijf met Nederlands sprekende begeleiders.


Een van de pluspunten van Catalonie is dat je heel makkelijk een actieve vakantie in de bergen kan combineren met een relax vakantie aan het strand. De uitgestrekte Pyreneeën domineren de grens van Spanje en Frankrijk, van de Middellandse Zee tot de Atlantische Oceaan. Een van de mooiste bergketens in Europa om te wandelen, en ik heb het vaak gedaan.


In ieder geval tref je beter weer.

Pittige bergtochten mét bagagevervoer? Of relaxt wandelen maar wel in adembenemend berglandschap? Bekijk de mooiste wandelreizen voor bergliefhebbers. Escalade is een sportief bedrijf met locaties in Spanje en in België.


Groepen en activiteiten. Actieve vakanties voor families en volwassenen. De Pyreneeën liggen bij Spanje en Frankrijk.


En tussen deze twee landen ingeklemd bevindt zich het kleine koninkrijkje Andorra: een perfecte plek om een actieve reis te maken. Ervaar op de fiets of wandelend hoe mooi de Pyreneeën zijn, de prachtige panora. Boek nu je avontuurlijke vakantie. Even helemaal tot rust komen of juist liever een actieve vakantie ? Waarschijnlijk denk je bij een vakantie in de bergen eerder aan landen als Duitsland en Oostenrijk, maar ook Spanje mag in dit lijstje niet ontbreken! Het Spaanse gedeelte van de Pyreneeën is minder toeristisch . Zin in een weekje kicken met de kids erbij?


Met het hele gezin de meest actieve en avontuurlijke vakantie ooit beleven? Waar je jaren later nog de meest ongelooflijke verhalen kan over vertellen? Boek dan een hotel van de Thomas Cook Active Club. Je beleeft er met je hele familie - kinderen vanaf jaar - niet alleen de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts