dinsdag 14 februari 2017

Zwemles drachten

Wij mogen hierdoor niet alleen zwemlessen verzorgen, maar ook zwemexamens organiseren in ons eigen zwembad. Uw zoon of dochter zwemt dus van de start van de zwemles tot aan het behalen van het diploma in . Zwemcentrum De Welle hecht er veel belang aan om de zwemlessen gestructureerd op te bouwen. De lessen worden stapsgewijs en op maat geven.


Onze opleiding heeft een planmatige aanpak met individuele doorstroommogelijkheden naar het volgende niveau. De duur van de totale zwemopleiding is moeilijk individueel aan te geven en is afhankelijk van een aantal .

Ieder kind zijn eigen leertraject! De kinderen krijgen zwemles net zo lang tot ze het diploma halen van het gekozen pakket. Ouder- en kindzwemlessen zijn leuke en speelse zwemlessen voor kinderen vanaf maanden, waarbij de ouder of begeleider actief meedoet.


LOCATIE DRACHTEN Zwembad Talant, de Akkers 7. Dag, Lestijden, Prijs per maand m. Opstap naar zwemles ( vanaf jaar), Drachten , woensdag zaterdag, 17. Diploma zwemmen en babyzwemmen bij sportschoolebert Heerenveen. Informatie Bekijk onze openingstijden Bekijk onze tarieven.

WELKOM BIJ DE EXPERT IN KINDVRIENDELIJKE ZWEMLESSEN. Hey hoi… Maak nu kans op een gratis A-diploma. Dan raad ik je aan om het nu te doen! MijnZwemschool VIZ Beetsterzwaag.


Aanrijdtijden: Heerenveen minuten, Drachten minuten. Wij hebben NIET voor de Welle gekozen omdat daar achter gesloten deuren zwemles gegeven wordt. Toezicht van ouders zou afleiden was het antwoord. DRACHTEN – In zwembad De Welle hebben de eerste drie kinderen afgezwommen voor het nieuwe KNZB-zwemdiploma.


Vongst, Zwemles in Drachten : Zwemschool Aquarius VIND JOUW HOBBY OF SPORT OP DE GROOTSTE VERZAMELSITE VAN NEDERLAND! Bekijk hier het sportaanbod van Sportbedrijf Drachten , zwemcentrum De Welle. Ook vindt je hier meer informatie over contactpersonen, trainingstijden en andere media.


Volg nu SuperSpetters zwemlessen , de methode van de KNZB. De zwemlesmethode waarbij kinderen op een leuke en veilige manier goed leren zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact. Ook ouders worden goed op de hoogte gehouden van het leertraject. In de regio Friesland wordt er op meerdere . Vind snel en overzichtelijk ALLE ZWEMSCHOLEN in Nederland per plaats.


Reddingsbrigade Drachten is een jonge, dynamische vereniging met als primaire doel het voorkomen van verdrinkingen in de ruimste zin.

Onze taken zijn in groepen uiteen te splitsen, nl. Opleiden van jeugd en jongeren, evenementenhulpverlening en waterhulpverlening ism. Op de Zwemlesplanning staat aangegeven wanneer de kijklessen plaatsvinden.


Men kan plaatsnemen aan de kant van het bad op de bankjes of tribunes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts