donderdag 9 februari 2017

Biologisch pootgoed kopen

Bouma biologisch poot- en plantgoed is ons familiebedrijf wat wij, Carel en Angela Bouma, samen runnen. Hier telen we, samen met ons team van enthousiaste medewerkers, zelf een deel van . Alouette is een middenlaat, roodschillig ras met een hoge opbrengst. Het is een aardappel die redelijk vast in de kook is, met een gele vleeskleur.


De aardappelen groeien grof en hebben een. Biologisch gekweekte zaden, pootaardappelen en -uien,.

De pootaardapelen worden onder SKAL toezicht vermeerderd. Roodschillig pootgoed , geeft gladde, dikke knollen. De kwaliteit van deze aardperen wordt in de horeca zeer gewaardeerd!


Ze geven een grote opbrengst. Zorg voor voldoende vocht tijdens droge periodes om een rustige doorgroei en dus gave knollen . Bio pootgoed (aardappel-ui-sjalot-look-aardpeer). Al dit pootgoed staat onder bio -controle van Certisys (BE-BIO-01) U kan dit pootgoed nu reeds bestellen.


Verzenden of afhalen kan echter pas vanaf begin februari.

Kom eens langs voor een ontdekkingstocht doorheen onze prachtige inheemse flora. Ontdek hier een uniek assortiment kruiden en oude groenteplanten. Vraag ons raad over de aanleg van een bloemenweide.


Kweek je eigen groenten met ons biologisch zaad- en plantgoed. Maak je keuze uit ons uitgebreid aanbod aan. Bestel biologische pootgoed bij Tuinspul. Boerderij De Loods is een sociaal tewerkstellingsproject van.


Mensen met verminderde kansen die anders uit de boot vallen, krijgen bij ons een boeiende job! Alles voor jouw tuin, dier en keukenplezier! Mijnbiotuin levert biologische zaden, pootgoed , plantgoe paddestoelen en bloembollen van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan accessoires voor jouw tuin, maar ook producten voor uw dier, dieren die in je tuin komen en producten voor in je . Kijk voor biologisch pootgoed op.


Waaronder aardappelpootgoed: - Frieslander – supervroeg. Toluca – middenvroeg met hoge resistentie tegen phythofthora. Raja – middenlaat (rode aardappel).


De meeste gewassen in de moestuin zaai je of koop en plant je als jonge planten. Er zijn ook soorten die op een andere manier worden geteel zoals aardappelen, asperges en rabarber. Aardappelen groeien uit poters of pootaardappels.

Koop je pootgoed het liefst in februari. Dit is ook een van de belangrijkste redenen dat altijd wordt aangeraden NAK-gekeurd pootgoed te kopen. Waar haal ik plantjes en pootgoed voor dit soort. U kunt uw pootgoed weer bij Boerderijwinkel Vers uit de NOP kopen.


Vanaf deze week hebben wij weer diverse soorten beschikbaar. De website met het meest complete assortiment biologisch geteelde groentezaden, biologisch geteelde plantuien, sjaloten, knoflook en een compleet assortiment biologisch geteelde pootaardappelen. Zaai- en pootgoed koop je eenvoudig online bij bol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts