maandag 6 februari 2017

Zwembad dwarsdijk

Los bad met Rotterdam pas € 3. Is rolstoeltoegankelijk. Zwemschool Kikkersprong geeft op vrijdag, zaterdag en zondag les in zwembad Ijsselmonde. Hier geven wij zowel 45- als minuten lessen.


Ook in IJsselmonde kun je lekker sporten voor een prima prijs.

Je bent van harte welkom bij in ons sport- en fitnesscentrum aan de Dwarsdijk 7 Naast zwembad IJsselmonde. We bieden je een ruim aanbod van fitnessapparatuur en . CommunityAlles weergeven. Highlights info row image. Banenzwemmen, recreatief zwemmen, zwemlessen, schoolzwemmen,.


Zwembad IJsselmonde, Rotterdam. Op die plaats bevindt zich nu het ParaMedisch Centrum .

Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Kom met je baby of peuter lekker zwemmen in zwembad IJsselmonde! De drie binnenbaden van zwembad IJsselmonde zien er netjes en verzorgd uit. Het is een open instuif, . De baden hebben beweegbare bodems en zijn daardoor erg geschikt voor verschillende therapieën en waterspelen. Besluit Verkeersmaatregel Dwarsdijk 8 bij zwembad IJsselmonde: wijzigen tijdsbeperking busparkeerplaatsen.


De directeur van de cluster Stadsontwikkeling overwegende,. Zwemles voor volwassenen zoek ik in Rotterdam. Overigens niet voor mijzelf.


Weten jullie goede zwemscholen voor volwassenen in Rotterdam-centrum of eventueel Rotterdam IJsselmonde? Hoop trouwens dat dit de goede pijler is voor deze vraag. Route Leden Ik sport hier. Zondag: 12:00u - 16:00u.


In zwembad IJsselmonde zijn drie bassins met beweegbare bodems aanwezig, waardoor het een multifunctioneel bad is. Door de samenwerking met Sportstimulering kan sport- en spel materialen worden geleend en dat is leuk en handig.

Er is babyzwemmen en op die dag is het er heerlijk warm. Baantjes trekken, bommetjes maken of eindeloos van de glijbaan: in het zwembad is altijd iets leuks te doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts