zondag 12 februari 2017

Gedroogde insecten voor vogels

De meeste insecten worden in gedroogde vorm aangeboden, zoals de zijderupsen, gammarus en meelwormen. Maar de meelwormen kunt u ook levend ontvangen. In een goed afgesloten bakje -waar wel luchtgaatjes in zitten- krijgt u de meelwormen aangeleverd.


Bij de meelwormen zijn zemelen bijgevoeg welke als . De insecten zijn verkrijgbaar in gedroogd of diepvriesverpakking.

Diepvries insecten van Topinsect. Vissen, vogels , amfibieën, reptielen en knaagdieren voeren met diepvriesvoedsel is een prima alternatief. In sommige gevallen, zoals bij pinkies, is de diepvriesuitvoering zelfs te prefereren.


Het diepvriesprocédé gaat vandaag de dag zo gecontroleerd dat de kwaliteit van het . Gedroogde meelwormen zijn een eiwitrijke smakelijke voeding voor o. Als u het niet ziet zitten om levende wormen te voeren, zijn er ook gedroogde alternatieven waarbij het gekrioel u bespaard blijft. Vivara biedt naast levende meelwormen conventioneel gedroogde.

Kwaliteit en service staan bij ons op nummer 1. Bekijk ook onze nieuwe lijn met vogel materialen en voeders , daar naast ook nog knaagdieren kippen duiven geiten schapen varkens . Gedroogde insecten mix: Dit is een mengeling van 1 meelwormen, gammarussen en gedroogde insecten. Het heeft een uitermate hoog gehalte dierlijke eiwitten en is ideale bijvoeding voor alle insectenetende vogels en voor wildzang tijdens het kweekseizoen. Tijdens de kweek hebben vogels extra dierlijke eiwitten nodig.


Voorzie dan specifieke insectenpaté of gedroogde meelwormen. Uiteraard is ook levend voer mogelijk, zoals meelwormen, buffalowormen, bladluizen en fruitvliegjes. Ingevroren insecten geven is ook mogelijk, zoals pinkies. Dat zijn de larven van de groene . Ik geef gedroogde meelwormen aan mijn kwartels.


Wel heel veel groenvoer, Muur, sla en andijvie vooral. Maar nu wil ook levend voer gaan geven. Insecten pate eten ze niet!


Dankjewel voor je reacties en wat een leuke en informatieve site heb jij! Levend of diepvries insecten ?

JUNAI: Alles voor uw huis- en boerderijdieren, tuin, erf en stal onder dak. Ook voor ongedierte bestrijding! Meelworm Mix voor tuinvogels.


Dit vogelvoeder is een aantrekkelijke mix van meelwormen, verschillende zaden, gedroogde vruchten, insecten , vetten en honing. Ideaal voor op de voedertafel of een grond voederschaal. Deze mix zal tal van tuinvogels aantrekken waaronder roodborstjes, verschillende soorten mussen en . Wij bieden zowel een assortiment levende insecten als gedroogde en ingevroren. Ook in de vogelbranche zijn insecten al lang een bekend fenomeen, met name meelwormen en buffalowormen worden veel gebruikt. Maar ook krekels en zelfs sprinkhanen zijn voor sommige . Vogels laten de gedroogde velletjes toch makkelijk liggen omdat hier niet de smaak aan zit als aan de verse insecten.


Ook zullen door het drogen de waardes flink zakken. Zanglijster Grote insecteneters. Dit eivoer van premium kwaliteit bevat alle noodzakelijke vitamines, mineralen, oligo elementen en aminozuren.


Het Orni Nature eivoer is verrijkt met meer dan gedroogde insecten en wilde zaden om aan de basisbehoefte van dierlijke eiwitten te voldoen. Klik hier om te bestellen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts