zondag 19 februari 2017

Succulent soorten

De ongekroonde koningin van het overleven, dat is de vetplant. En terecht: ze is namelijk een sappige plant, gespecialiseerd in het vasthouden van water. Dat water is voor veel soorten vetplanten van levensbelang, want . De naam succulent komt van het Latijnse woord sucus, dat sap betekent.


Er bestaan tientallen plantenfamilies, die succulente soorten hebben, sommige bestaan bijna alleen uit succulenten , andere hebben slechts enkele succulente soorten.

Het meest bekend zijn waarschijnlijk de cactussen, die allemaal tot dezelfde . Het mooie aan de Cactus kamerplant is dat het een enorm makkelijke kamerplant is. Hiernaast hoef je qua watergift niet . Heb jij een vetplantje in huis of op kantoor staan? This succulent soil recipe is super easy to make (only ingredients!).


Vetplanten worden ook wel succulenten genoemd. Afbeeldingsresultaat voor vetplanten soorten.

In koude tijden wordt het nodige vocht aan het blad of wortels onttrokken. Met wat extra zorg is een grote verscheidenheid aan succulenten bestand tegen winters weer. Echeveria dankt zijn naam aan een Mexicaanse schilder van planten. Het geslacht behoort tot de vetplantachtigen (Crassulaceae). Veel soorten , grote verscheidenheid.


Sedum voelt zich het beste thuis op een zandige en droge grond. Alle Sedum- soorten zijn goed te gebruiken in een . Hierdoor kunnen ze langer zonder water, en is het niet erg als u een keertje vergeet de vetplant water te geven. Modern of klassiek interieur? Er zit altijd een passende vetplant voor u bij. Dit kan zowel in de wortel, stengel of het blad gebeuren.


Rosa (Rosaceae) is een geslacht van ongeveer 1soorten met ontelbare hybriden. Van oudsher is de roos één van de belangrijkste tuinplanten. De rozenbottel is een soort schijnvrucht.


De zaden zelf ontwikkelen zich in de echte vruchten die in de rozenbottel vastzitten.

Neem hier dan eerst een kijkje naar het overzicht van al onze diverse soorten vetplantjes in het Plantiful aanbod. Cactussen en succulenten (bladzijden tot 89) . Een overzicht van de diverse soorten planten op Plantiful. Water: In de zomermaanden mag je deze succulent voldoende water geven, maar laat tussen elke gietbeurt de grond volledig opdrogen! Succulenten kwekerij met een breed assortiment o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts