donderdag 9 februari 2017

Boer tegelhandel

Tegelhandel Boer heeft jarenlange ervaring in de sierbestrating. Een ruim assortiment siertegels en tuintegels inclusief alle aanverwante artikelen. Door de hele week op een grote betonfabriek te werken was handel in beton en . Openingstijden feestdagen.


Het jaar nadert gestaag zijn einde en de feestdagen staan weer voor de deur. Rob van de Boer tegelhandel : al jaar adviseren we particulieren bij het kopen van hun tegels.

De meest volledige site met ruim 66. Meedenken en onze klanten ontzorgen vinden wij heel belangrijk. Al vele jaren verrassen wij onze klanten met veel kennis van zaken, een fijne service, een groot assortiment.


Met twee voorraad terreinen van . Bedrijven die u kunnen interesseren. Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien. Een vertrouwd adres voor al uw sierbestrating, infra en tuinhout.


Al jaar een begrip in Nederland.

Boer Staphorst hebben we handgevormde tegels, mozaiekjes, kiezels en de mooiste printjes voor uw badkamer. Badkamertegels van de merken vtwonen en Tjilly. De grootste keuze tegels en de beste kwaliteit van Nederland bij Jan Groen Tegels in Bleiswijk vlakbij Rotterdam. Dan bent u hier op het goede adres!


Het assortiment bestaat uit sierbestrating, tegels, kleurvaste bestrating, natuursteen, tuinhout, betonschutting , schanskorven en . Op onze website kunt u onder andere informatie vinden over onze showroom, vloerverwarming en aanbiedingen. Onze collectie wand- en vloertegels wordt op overzichtelijke wijze op grote tegelpanelen gepresenteer zodat u uw keuze nog beter kan afstemmen op uw wensen. De keuze in tegels is groot, varierend van . Boer is gevestigd op Kantsingel te Oss en is actief in de branche Winkels in doe-het-zelfartikelen. Of het nu gaat om het betegelen van een woonkamervloer of de verbouw van uw badkamer of toilet, door onze jarenlange ervaring op het gebied van badkamerrenovatie en het betegelen van tegelvloeren . Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt. Opiness - Spreekt uit ervaring!


Map DataImage may be subject to copyright. Gegevens onjuist of niet volledig? In die jaren ook actief als taxibedrijf en loonbedrijf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts