dinsdag 28 februari 2017

Wilgentenen beschoeiing

Voor een beschoeiing van wilgentenen en zaken als slieten zijn wij graag uw partner omdat wij liefde voor ons vak hebben en ook nog een plaatsen tegen lage prijzen. De levensduur van een rijshouten beschoeiing is ongeveer tot jaar. Bij het aanbrengen van levend rijshout nemen de nieuwe uitschietende wilgentenen na verloop van tijd een deel van de beschermende functie over.


Griendhout is een goed alternatief voor minder milieuvriendelijke alternatieven zoals tropisch . De rietkraag neemt de wilgentenen beschoeiing over waarmee uiteindelijk een natuurlijke beschoeiing wordt gecreëerd. Deze beschoeiingen worden alleen nog maar aan zeer brede watergangen of plassen zoals b.

Vinkeveense plassen toegepast. De bredere verouderde toepassingen van wilgentenen . Wij zijn een bedrijf dat zich toelegt op het plaatsen van wilgentenen schuttingen en diverse andere wilgentenen tuin accessoires zoals bv rozenbogen, deuren, speelhuisjes, ombouw voor de vuilcontainer of fietsen etc. Hij had ervaring opgedaan met dit soort problemen in de Hekslootpolder en daar een waterkering aan laten brengen van wilgentenen in vlechten. We vlechten al jaren wilgentenen ter plaatse.


In dit geval gaat de beschoeiing echter tot meter diep. De matten bestaan uit wilgenhout, dat geen enkele behandeling heeft ondergaan. Daar kun je niet vlechten.

Vlechten van wilgentenen. Voor oevers met weinig ruimte, waarbij de natuurvriendelijke aanleg een voorwaarde is, zijn vlechtmatten van wilgentenen een goede oplossing. Het aanbrengen van wilgentenen werd 2jaar geleden al toegepast in de waterbouw. De wilgentenen worden gevlochten tussen verticaal . Met deze bleeslatten vlechten wij wilgentenen schuttingen voor tuinen, beschoeiingen langs watergangen en enkele ´hebbedingetjes´ zoals tuinbanken. Een gevlochten wilgenschutting geeft uw tuin een natuurlijke aanblik.


Geheel anders dan de kant en klare tuinschermen gaan de wilgenschuttingen geheel op in het . Verschillende beschoeiingen voor uw tuin. Wij plaatsen beschoeiingen voor tuinen langs waterkanten in particuliere . Wilgentenen voor het maken van schutting of beschoeiing tenen in een bos € 1 - per bos Regentonnen, bloembakken en wijnvaten in veel soorten en. Duijndam bv, staat voor kwaliteit en duurzaamheid op het gebied van beschoeiingen.


Ik moet even bewusteloos geweest zijn, want ik zag mijn hele leventje al in zachte regenboogkleuren aan me voorbijtrekken. Maar toen mijn broer, die me was nagesprongen, mij tegen de kant duwde, kon ik mijzelf al weer omhoogtrekken aan de van wier gladde wilgentenen van de beschoeiing. Een beschoeiing is een constructie die een oever of waterkant beschermt tegen afkalven, golfkrachten en andere invloeden die de stabiliteit van de waterkant in gevaar brengen.


Ook in de bouwsector worden beschoeiingen gebruikt langs wanden van bouwputten, voornamelijk om droog te kunnen werken. Een sloot midden door de tuin is een leuk gezicht. In deze tuin is de sloot verwerkt in het tuinontwerp en dat heeft gezorgd voor een mooi eindresultaat.


Wij hebben in deze tuin de beschoeiing geplaatst, vlonders aangelegd en een pergola gemaakt.

Het eindresultaat is een slim ingerichte tuin waar optimaal in genoten kan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts