maandag 20 februari 2017

Violen planten kopen

Als je een tuin hebt, heb je vast wel eens Viooltjes gehad. Deze vrolijke bloemetjes zorgen direct voor een kleurexplosie in je tuin. Bij Intratuin vind je het grootste assortiment met bekende én bijzondere soorten.


In de winter zijn de meeste planten spaarzaam met bloemen. Bij vorst gaan de violen plat op de grond liggen om vervolgens bij temperaturen boven de nul graden weer fier overeind te komen. Het viooltje bloeit, afhankelijk van de warmte, door tot juni.

Er zijn ontzettend veel (wel vierhonderd!) soorten violen en ze verschillen in kleur , geur, vorm en gezicht (tekening). Je kunt kiezen tussen grootbloemige viooltjes of de speelse bosviooltjes. De meeste violen zijn eenjarig, maar wist je dat er ook vaste violen bestaan? Hieronder vertellen we meer over alle soorten.


Fleur je tuin op met mooie viooltjes! Deze bloemige plant vergt weinig onderhoud en zorgt al snel voor een fleurige tuin. Geef violen een ruime plaats in de border.


Viola cornuta soorten zijn winterhard.

Deze vaste planten bloeien de gehele winter door. Gratis verzending Planten. Najaars violen zijn vanaf eind september volop beschikbaar en geven als geen ander kleur in de herfst en winter. Het hele jaar door, behalve als het vriest houdt het viooltje haar bloemknoppen dicht. Dag zomer, hallo herfst!


Ook in het najaar gaat het tuinseizoen gewoon door. Planten als violen , chrysanten en siergrassen zorgen dat er meer dan voldoende te beleven is. Met een paar simpele ingrepen geef je jouw tuin, balkon of terras een oppepper. We presenteren vier najaarstuinen volgens de laatste trends. Vandaag bestellen = Morgen in Huis!


Toon alles uit: Planten. In de tuin, op het terras of balkon, aan de gevel of bij de voordeur… violen zorgen voor een krachtige kleuraankleding. Voor een strakke uitstraling zorgen de koele blauwtinten en witte series, paarse en bruine violen voelen warm aan en rood-oranje-geel soorten geven tomeloze energie. Violen bloeien maandenlang, van november tot in april, maar hebben meestal een bloeipauze als het echt winter is. Kies een pot met gaten in de bodem, zodat het gietwater goed weg kan lopen.


Bekijk alle zonneminnende planten. Winterviolen winterviool.

Tips voor verzorging winterviool. Ze zijn bestand tegen winterachtig weer en kunnen goed tegen vorst. Welke bloemen en planten kan ik NU planten om mijn tuintje er wat vrolijker bij te laten staan. Ga je plantjes kopen dan is er zeer ruime keus en voor euro is je kofferbak vol. Een van de meest verkochte plantjes in Nederland is waarschijnlijk het viooltje.


In het najaar, in het voorjaar en de periode die er tussen ligt worden viooltjes geplant en gekoesterd als een vrolijk bloeiend plantje in vele tuinen, en balkons. De eigenschap die het viooltje erg populair maakt is vrij uniek, het plantje geeft ook . Viola” is een verkleinwoordje van het Griekse ion, oorspronkelijk vion, waarmee welriekende planten aangeduid werden. De soortnaam “odorata” wijst er ook op dat de plant een duidelijke geur verspreidt. De Nederlandse naam “maarts viooltje” verwijst naar de vroege bloei van de plant.


Koop of Verkoop te koop op Marktplaats. Deze eenjarigen of vaste planten houden doorgaans van wat schaduw en een vochtighoudende en goed doorlatende ondergrond. Viooltjes zijn uitstekende groeiers en bloeiers in gematigde streken, dus ook bij ons. Het driekleurig viooltje is één van de meer dan 4soorten viooltjes, en kan beter tegen een stootje: een . Blijf per e-mail op de hoogte van de nieuwste violen aanbiedingen middels het AanbiedingAlarm.


Gerelateerde categoriëen: asters clematissen coniferen dahlia planten fruitbomen gaultheria hebe addenda heideplanten klimop peperomia platycodon primulas rhododendrons rotsplanten senecio siergrassen . Dit is de website van plantenkwekerij van der Velden. Wij kweken het jaar door diverse soorten tuinplanten in ons tuinbouwbedrijf. Wij zijn nu geopend voor de verkoop van onder andere winterviolen en cylamen.


Kom eens langs om mooie planten rechtstreeks uit de kas te kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts