donderdag 16 februari 2017

Hillhout speelhuisjes

Grenen kinderspeelhuisjes. Ideaal voor de wat kleinere tuinen. De speelhuisjes worden blank geleverd en zijn gemakkelijk te verven. Alleen geschikt voor gebruik buitenshuis.


Een sterke picknicktafel, een handig tuinhuis, een beschermende carport, de leukste speeltoren,.

Koop of Verkoop hillhout op Marktplaats. Door de duidelijke bouwbeschrijving is de montage een fluitje van een cent. Speelhuisjes van hout in verschillende maten en uitvoering, speelhuisjes met en zonder een verdieping maken van uw tuin een echte speel paradijs. Inclusief deur, zijraam en vloer.


Dakbedekking van blauwe folie. Een leuke, gezellige tuin kan niet zonder mooie houten speelhuisjes. U koopt de mooiste en voordeligste houten speelhuizen natuurlijk bij Daalder.

Bekijk hier ons assortiment. Vanalleshout ontwerpt en vervaardigd diverse meubels als ook decoratie producten naar wensen van de klant. In deze webshop vindt u een uitgebreid assortiment van onze standaard meubels en producten.


CE-Genormeerd Geïmpregneerd Vurenhout Het is een genot om kinderen te zien klimmen, klauteren, glijden, graven en bouwen. Het speelhuis is uitgevoerd met vloer. Als dakbedekking wordt blauwe folie bijgeleverd. Deze leuke speelhuisje zijn gemaakt van mm dik grenenhout. Hillhout Double Swing LxBxH: 280x270x245cm.


De huisjes worden blank geleverd en zijn gemakkelijk te verven in alle kleuren van de regenboog. KWALITEITS LABEL PRESTIGE heeft de Tree-Hut ontwikkeld en is het paradepaardje onder de houten speelhuisjes. De kwaliteit is hoogwaardig geïmpregneerd grenenhout.


Zandbak en Glijbaan zijn bij ons extra mee te leveren zonder extra verzendkosten. Een klein plantje zien opgroeien tot een volwassen plant. Dat is boeiend en ook voor kinderen . Levertijd 5-werkdagen.


Kinderspeelhuisje Snoepie.

Meer dan 3afhaalpunten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts