maandag 27 februari 2017

Melanchtonweg 70

Gemengd (mannen en vrouwen sporten samen). Accommodatie: Sportcentrum de Wilgenring. Meer informatie over deze accommodatie. Je kunt gratis parkeren. Naast de Erasmus hal is het vooral voor zaalsporten een populaire plek om aftehuren.


Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen.

Kom lekker zwemmen in zwembad de Wilgenring! Haal er je zwemdiploma of kom gewoon recreatief zwemmen. Je bent welkom om tijdens de lessen te komen . Openingstijden van Sportcentrum de Wilgenring in Rotterdam met adres Melanchtonweg 70. Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van Sportcentrum de Wilgenring in Rotterdam.


De winkel is vermeldt in categorie Zwembaden. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Omgevingsvergunning Melanchtonweg Rotterdam.

Folklore voor kindere en jeugd. Locatie: SPORTCENTRUM DE WILGENRING. Kindergroep oefent op vrijdag van 18. Choreograaf: Milan Teodosić. Ik ben er afgelopen maand.


De Wilgenring is een zwembad in Rotterdam-Noor aan de Melanchtonweg 70. Melding: Rotterdam, Melanchtonweg -Brandweer Met Spoed. Voorlezen: Wilt u eens voorlezen? OpzoomerMee ondersteunt het voorlezen in de speeltuin. Hockey Club Rotterdam, Plaats, Rotterdam.


Velden, KG-Zand KG-Water. Adres, Melanchtonweg 70. Klik hieronder voor een Gratis en vrijblijvende proefles in Leiden: Klik Hier! Vanaf alle richtingen Zwembad- Wilgenring-Rotterdam. Bij verkeerslichten rechts, volgende twee verkeerslichten rechtdoor rijden.


Na 2e verkeerslicht na 1meter rechtsaf slaan het parkeerterrein op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts