dinsdag 28 februari 2017

Zeeuws knoopje camping

Deze accommodatie ligt op minuten lopen van het strand. De eigen badkamer biedt een douche. Wij bieden kampeerplaatsen en unieke accommodaties aan, zodat u zorgeloos kunt kamperen of logeren! Onze camping is gelegen in een rustige omgeving en heeft ruime plekken. Het toiletgebouw en recreatieruimte zijn het centrale punt en ontmoetingsplek van de camping.


Niet alleen alle praktische elementen zijn aanwezig ook vindt je.

De camping ligt dicht bij Domburg, ± km van het strand. Wees dan goed voorbereid! Op het terrein vindt u een . Read real reviews, guaranteed best price. Travel smarter with Agoda. Ruim opgezette camping met grote plaatsen (max. families).


Veel groen, schaduwplekken en zonnige plaatsen, met schitterend uitzicht op de Domburgse duinen en de watertoren. Wij hebben een akkerbouwbedrijf en enkele hobbydieren, zoals twee geiten en een jong geitje, kippen, konijnen, een .

Camping t Zeeuws knoopje in Aagtekerke, Zeeland vlakbij Neeltje Jans. De accommodatie kijkt uit op de tuin. Camping op sfeervolle opgeknapte monumentale boerderij, kindvriendelijk met veel speelruimte. Akkerbouwbedrijf is volop in bedrijf.


Ook verhuuraccomodaties. Voorzien van alle moderne faciliteiten, wifi, nieuwe schuur met recreatiezolder, mindervaliden douche en toilet, overdekte fietsenstalling en afwasruimte. Veel speelmogelijkheden voor kinderen.


Campsite and motorhomelocations website for Europe. Er is gratis WiFi beschikbaar op deze camping. Uw accommodatie heeft een terras en een zithoek.


Zeeuws Knoopje ligt in Aagtekerke, op km afstand van het strand van Domburg. Daarnaast is er een goed uitgeruste keuken met een koelkast en keukengerei. Uw eigen badkamer is voorzien van een bad of een . Save up to on Hotels with KAYAK now!


Compare major hotel booking websites and save your travel budget. Die Unterkunft lädt mit einer Terrasse und einem Sitzbereich zum Entspannen ein. In der komplett ausgestatteten Küche stehen ein Kühlschrank und Küchenutensilien zur Verfügung.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts