dinsdag 14 februari 2017

Hydrangea paniculata limelight op stam

Binnen 2-werkdagen bezorgd! U kunt deze elk jaar terug snoeien zodat ze het volgende voorjaar weer opnieuw . Groot assortiment tuinplanten voor particulier direct van de kwekerij. De bloemen zijn groen-wit en verkleuren in het najaar naar roze-wit. De grote bloemen vallen daardoor niet om.


Houdt deze tuinplant in toom door elk jaar na de winter te snoeien.

Deze tuinplant bloeit op de nieuwe twijgen . Productcategorie: Hortensia's. Hoogte : 100cm (in bloei 120cm). Winterhardheid: zeer goed. Standplaats: zonnig tot halfschaduw.


Limelight op 100cm stam. Voeding: organo top wekelijks. Potgrond: pokon universele potgrond. Herfstverkleuring bloemen naar roze.

Bloemkleur: limoen tot creme wit, in de herfst verkleurend naar roze. Bijzonderheden: Hij bloeit op éénjarig hout. Wanneer de plant ruim gemest wordt, krijgen de bloemen de . De forse bloemen behouden lang hun mooie kleur. Het blad heeft een aantrekkelijke gele herfstkleur.


Een pluimhortensia op stam. De tuindeuren staan open en we zitten zo vaak en zo lang mogelijk buiten. In de zomer kun je volop genieten van de zon en van een bloemrijke tuin.


De hortensia staat als Tuinplant van de Maand juli. Deze jonge pluimhortensia van Kwekerij. Als je er een op stam hebt, dan knip je de takken tot tien centimeter van de stam.


Het voordeel van de forse snoei, is dat er grotere bloemen groeien. Het nadeel is dat ze gevoeliger . Kwekerij bouman uit dussen biedt op bestelling de onderstaande soorten pluimhortensia op stam aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts