maandag 27 februari 2017

Maaidek simplicity

Jaar garantie en btw specificaties: hydrostaat 117cm maaidek zij. Het is voorzien van geleide wielen. De grasafvoer is aar de rechterzijkant en als optie is er een mulchset leverbaar.


Deze maaier heeft twee messen. De messen worden elektrisch in- en uitgeschakeld.

Maaidek Het – Free Floating maaidek - hangt vrijdragend aan de schanierende vooras en rust op de over de gehele breedte, gemonteerde volgwielen. Dit systeem zorgt ervoor dat de contouren van het oppervlak goed worden gevolgd. Tevens wordt ermee een mooi maaibeeld verkregen. De werkbreedte bedraagt 1cm . Een perfect gemaaid grasveld en vooruitstrevende perfectie is wat Simplicity doet , dat is wie wij zijn, daar staan we om bekend.


Onze contour volgende maaidekken zijn het toppunt van prestatie welke andere proberen te behalen. Door de opgehanging aan de vooras, kan het maaidek vrij scharnieren van links naar rechts .

Buiten lengte La (mm), 2. Prijzen zien en online bestellen? Word klant en ervaar het bestelgemak van dé. Opgehangen aan de scharnierende vooras volgt het maaidek alle oneffenheden in het gazon, rustend op de exclusieve volgwielen die over de gehele breedte van het maaidek zijn gemonteerd. Dit garandeert een subliem en onovertroffen maaibeeld.


Simplicity Regent zitmaaiers met zij-uitworp bieden uitstekende prestaties en veel comfort. Een van de opvallendste kenmerken van de Simplicity zitmaaiers is het maairesultaat. Dit is voor een groot deel te danken aan het Free Floating maaidek met rollers over de volledige breedte.


Simplicity Er is niets wat hier tegenop kan. Dit maaidek volgt zeer nauwkeurig de . Volledig geveerd Het exclusieve veers. BS Commercial Turf Series. Een onvergelijkbaar gevoel.


En dit gevoel bewerkstelligt Simplicity. Dat is waar we voor staan.

Meer dan 2Zitmaaiers te koop op Agri Trader. Zero-turn zitmaaiers van Simplicity. Benzinemotor Maaidek :1cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts