vrijdag 10 februari 2017

Convolvulus cneorum stekken

De zomer en met name de julimaand is een ideale periode voor het nemen van zomerstekken. De jonge scheuten van vele planten zijn reeds mooi ontwikkeld maar nog niet verhout, ze stralen bovendien van groeikracht en vitaliteit. Wat is de beste standplaats, welke verzorging is nodig, wanneer en hoe snoeien van de Zilverwinde, hoe vermeerderen, hoe overwinteren, wat is . Veel familieleden worden als lastig onkruid beschouw maar er zijn ook enkele planten die als sierplant worden toegepast.


De plant kan in de border staan, maar moet dan bij vorst beschermd worden met vliesdoek.

Heel strenge winters zal hij dan evengoed moeilijk overleven. Convolvulus cneorum (zilverwinde) . Stekken Ik stek alles wat los en vast zit, als ik het tenminste interessant genoeg vind. Kan zowel in de zon als in de schaduw staan, groeit welig uit.


Vermeerderen: door er pollen vanaf te steken. De markt vraagt steeds grotere partijen planten van uniforme en. P Rhizopon AA alba cultivars aug.

Vooral met zonlicht erop, springen witte bloemen goed in het zicht. Pentandria Monogynia) Eene. Argenteus umbellatus erectus. Men vindt ze in Spanjen, op Siciliën en aan de Kusten der Middellandsche Zee.


Vervolg van Flora, 1e Jaargang, bl. CoNvoLvULUS CNEoRUGESATINEERDE wINDE. Deze groenblijvende heester is echter wel vorstgevoelig en verdient een goede winterbescherming en beschutte standplaats.


Van juni tot september verfraaien . Alle soorten van dit geslacht hebben klokvormige bloemen die geplooid ontluiken en gedraaid in de knop staan, aan . This Pin was discovered by Rob. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Na ongeveer drie maanden is de stek beworteld en kunnen ze opgepot worden in kleine potjes. Laaggroeiend: compact heestertje tot circa cm. Tuinturf toevoegen in plantgat.


Minimum planthoogte, cm. In de winter is hij bladhoudend.

Transporthoogte, cm . P, Rhizopon AA -. P, Chryzotek beige. Andere hebben een hekel aan Ca, zoals vele vertegenwoordigers van de Myrtaceae, Arbutus, Gardenia. Na het oppotten van stekken. Concentratie theelepel per liter.


IPM, Essen Vaste planten - Kortmann miniplant-Kortmann, Miniplant, Stek. Keep cuttings moist 4-weeks until well roote then transplant into . Lang-bloeiende plant uit het Middellandse- Zeegebied. Redelijk winterhard in de volle grond. IMAGE_BUTTON_BUY_NOW niet winterhard .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts