dinsdag 21 februari 2017

Tuincentrum intratuin vleuten

Intratuin Leidsche Rijn is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé.


Onze medewerkers staan klaar om hun kennis . Openingstijden dichtstbijzijnde winkels.

Het is een plek om nieuwe ideeën op te doen. Niet alleen voor je tuin, maar ook voor je huis of voor je dier. We nodigen je daarom graag uit om een bezoek aan onze winkel te brengen. Neem lekker de tij ons assortiment is namelijk nog breder . Boerenbond Laag Raadstede 6. Koopzondagen tuincentrum intratuin Vleuten op Telefoonboek.


Naast een koopzondagen tuincentrum intratuin vind je ook tuincentrum. Tuincentrum Overvecht Mostperenlaan 6. Naast een tuincentrum intratuin vind je ook tuincentrum , webshop en postorder, woonbemiddeling,.

Zo hebben wij filialen over Nederland verspreid. In onze eigentijdse tuincentra vind je niet alleen alles voor je tuin en terras, maar ook voor je huis en dier. Alles om je huis en tuin sfeervol aan te kleden onder één . Helaas is onze webshop voor dit jaar gesloten! Zondag december is er geen landelijke vuurwerkverkoop.


Wel hebben voor de gene dit toch vergeten is om vuurwerk te halen. Volop voorraad categorie vuurwerk (grondbloemen, fonteinen, sterretjes etc.) . Bij een nieuw jaar horen nieuwe activiteiten! Bekijk hieronder wat er deze maand voor leuks in ons tuincentrum te doen is. Ze verzamelen hier, wandelen een stuk en drinken koffie in ons tuincafé. Het tuincentrum is tot die.


Dat is eigenlijk ook waarom wij deze beslissing hebben genomen, vertelt bedrijfsleider Hans van der Vleuten. Daar zitten namelijk ook nog een . Groencentrum en Hoveniersbedrijf Van Kleinweekm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts