vrijdag 3 februari 2017

De schouw basisschool nieuwegein

En De Schouw wil een school zijn waar kinderen met plezier heengaan en met . Op woensdag zijn de schooltijden 8. De deuren gaan open om 8. Basisschool De Schouw , Nieuwegein. Dit is de schoolpagina van basisschool De Schouw. Dat is , minder dan het landelijk gemiddelde van 1. Deze gegevens zijn afkomstig van het ministerie . Wie staat er voor de klas? Buurtfacts zette alle beschikbare feiten per school op een rij. Bekijk hieronder de gegevens waar deze score . De schoolpagina van De Schouw biedt informatie over de schoolprestaties.


Onderwijstype: Basisonderwijs. Denominatie: Rooms-Katholiek. De gegevens zijn afkomstig van DUO, de . Elke school heeft een eigen . Trinamiek Onze school hoort bij de stichting Trinamiek.


Routebeschrijving naar hier. Woensdag januari heeft basisschool De Schouw een primeur. Het is de eerste school in Nieuwegein die meedoet aan het project Sportimpuls. Op deze middag volgen de leerlingen een actief programma in het zwembad van Merwestein. De middag wordt afgetrapt met een warming-up, daarna volgen . Bestemming: NOG Locatie ? Producten en Diensten in de.


De Rode Schouw biedt ook onderwijs aan voor hoogbegaafde kinderen. Geloofsovertuiging: (Rooms) Katholiek. Dintherseschans, NIEUWEGEIN - Scholen in Nederland – de grootste database van onderwijsinstellingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts