vrijdag 24 februari 2017

Lakonia zwembad

U kunt in alle rust genieten van de heerlijk warme Finse sauna, u kan verkoeling vinden onder de koud water emmer om daarna zalig na te genieten in de . Privé sauna voor personen of voor groepen, verjaardagen, kinderfeestjes en groepen. Je hebt keuze tussen privé eilanden. Elk eiland heeft zijn voordelen en de één is al wat romantischer dan de andere.


Je kunt ze afhuren voor bv. Keuze uit eilanden: Eiland 1: foto 1.

Privé eiland (max. personen) met rotsen en palmbomen omgeven door het zwembad met kristalhelder water van 32° met de verschillende faciliteiten op het eiland. Verjaardagsfeestje Lars - 10de verjaardag. Eigenlijk zijn het er ondertussen drie! Ooit iemand van gehoord?


LAKONIA in anwterpen wie? Meer resultaten van forums. Lakonia Eiland te huur! Kan me niet voorstellen dat ik dat gevoel ook op een plastic eiland in een overdekt zwembad zou krijgen eigenlijk.

Het zwembad is lekker warm en het heeft allemaal een hoog temptation island gehalte. Met een brug loop je vanaf de ligstoelen een stukje omhoog naar het heerlijke bubbelbad. Afbeelding kan het volgende bevatten: zwembad en buiten. Prive eiland met rotsen en palmbomen omgeven door een zwembad , droge sauna, kinderbadje,glijbaan, koud dompelbad.


Deze beoordeling is een subjectieve opinie van een gebruiker van goudengids. Geweldig mooie privé- eilanden te huur met zwembad , jaccuzi, sauna, etc. Een van de complexen heeft een glijbaantje en een stukje opdiep zwembad. Deze is erg populair bij families en voor verjaardagsfeestjes (waarbij de sauna zelf op slot gaat). Nadien kunnen de kinderen hot-dogs, taart of pannenkoeken eten in de cafetaria.


Je eigen privé-eiland kan je huren vanaf euro . Bij privésauna Nirvana relax en geniet je van sauna, zwembad , jacuzzi en de tropisch ingerichte relaxhoek. Naast optimale hygiëne en prijs-kwaliteit staat de vriendelijke service centraal. Maak je keuze uit de relaxpakketten voor elke gelegenheid. Kleine stenen kasteel in de beroemde Stoupa met zwembad. Nou, dat zal ik jullie in dit artikel vertellen.


Ik draag een hoofddoek, waar het nogal erg lastig is om mee te zwemmen in een openbaar zwembad. Daarom gaan mijn ouders, boertje en zusjes, en ik samen als gezin privé .

Dit kan je nergens beter dan op een onbewoond eiland. Het ziet er supermooi uit dus ik ben heel benieuwd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts