vrijdag 19 december 2014

Zwemles spijkenisse

Op deze vestiging wordt er ABC zwemsurvival en peutersurvival gegeven. Lestijden: Maandag 15:tot 18: . Zwemschool Goederon zwemles , Oostvoorne, Hellevoetsluis, Spijkenisse , Vlaardingen, Brielle, Rockanje. Al meer dan jaar ervaring in het geven van zwemles.


Ons motto: zwemmen met plezier en aandacht.

Wij geven les in Zwembad Albrandswaar Poortugaal en Zwembad Argos in Schiedam en in Spijkenisse. Onze zwemlessen duren minuten, de vorderingen van uw kind kunt u online volgen via de Internet Zwemscore Module. Ook is het mogelijk om privé zwemles te . Locatiemanager: Tim Verbraak.


Ontvang onze nieuwsbrief. Zed en Sop zwemles turbo. Behaal snel je zwemlesdiploma. Ruim jaar geleden werd het huidige Rivièrabad in gebruik genomen.

Vanaf dat moment verzorgt Optisport daar de zwemlessen. Luciënne de Jongh is er vanaf het begin af aan bij betrokken geweest. Remco Oomen reviewed Rivierabad Spijkenisse — star. Vanwege zwemles geweest. Zwembad is prima maar de horeca daarentegen laat (veel) te wensen over!


Vanaf oktober geven wij naast de zaterdag ook op dinsdag les. Op onze site kunt u informatie vinden over onze vereniging. Verder kunt u een actuele kalender vinden met daarop de data waarop we in Spijkenisse zwemmen. Via contact kunt u uw kind(eren) aanmelden bij onze vereniging door middel . Naast muziek en veel gezelligheid werden er ook een aantal zwemmers in het zonnetje gezet omdat ze in het afgelopen seizoen een bijzondere prestatie hadden verricht. Zwemschool Kikkersprong verzorgd al meer dan jaar zwemlessen voor het erkende Zwem ABC voor kinderen vanaf jaar.


Bij zwemschool Goederond in Hellevoetsluis wordt er zwem ABC-, zwemvaardigheid-, snorkelen- en survivalles gegeven. U kunt de zwemschool uitproberen met een gratis proefles. Na de zwemles drinken we altijd even en eten we een kaakje.


Na afloop van de zwemles worden de kinderen weer naar de locatie gebracht. Ook kunt u ervoor kiezen om van onze uitgebreide service gebruik te maken en uw kind thuis te laten brengen.

In het doelgroepen bad kun je banen zwemmen en hier wordt ook zwemles aan de kinderen gegeven. Het Rivièra bad in de gemeente Nissewaard in Spijkenisse is het enige zwembad. Op rij afstand kun je bijvoorbeeld naar zwembad . We vonden dat de gewone reguliere zwemles voor Danny niets was.


Ook zwemles voor gehandicapten vonden we eigenlijk niets. Dat was voor Danny weer te weinig uitdagend. Nu hebben we bij ons in Spijkenisse een . Het Rivièrabad in Spijkenisse is één van de grotere zwem- en recreatieaccommodaties in de regio Rotterdam. Het zwembad heeft een recreatieba een wedstrijdbad en een doelgroepenbad.


Zwemles voor je kind nodig in Rotterdam en omgeving? Een overzicht van alle zwemlessen , zwemscholen, zwembaden (met zwemtijden en kosten) in jouw omgeving vind je op Kidsproof. Carlton Oasis Hotel Spijkenisse is een sfeervol sterren hotel gelegen in Spijkenisse in de buurt van Rotterdam.


Boek direct en ontvang € tegoed!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts