woensdag 10 december 2014

Zwemmen gouda

Nieuwe eisen voor de zwemles van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). Ter info: Per direct worden de nieuwe eisen van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) gehandhaafd bij alle zwemlessen. Alle ouders zijn hierover. Waarom zwemmen bij reuma?


Zwemmen is een onbelaste manier om te bewegen. Bij zwemmen beweeg je bovendien gelijkmatig, zonder schokken.

In de drie zwembaden in onze regio is een mogelijkheid te zwemmen in warm water. Voor alle voordelen en nadelen van zwemmen en voor tips kun je terecht op de site . Zwembad de Tobbe was een zwembad in Gouda. Het lag naast het Groenhovenpark in de wijk Bloemendaal.


De Tobbe bestond uit een buitenba een binnenbad en een zonneweide. Zwemclub GZC Donk had haar thuisbasis in de Tobbe. Het zwembad werd gesloten bij de oplevering van het Groenhovenba dat naast . Voeg toe aan Mijn Dagje Gouda.


Het nieuwe zwembad biedt plaats aan jong en ou dames, senioren, ouders met kinderen, sportievelingen en baantjestrekkers.

Op de locatie van het oude zwembad De Tobbe is een geheel nieuwe zwemaccommodatie gebouw het Groenhovenbad. Kleine kinderen vinden het vaak heerlijk om in het water te zijn. Samen in het water spelen is leuk.


Het maakt je kind vrij in het water, en het is goed voor de spieren en de ademhaling. Zwemschool Kikkersprong geeft zwemles in Gouda in zwembad het Groenhovenbad. In schoolvakanties geldt een ander rooster ! Alléén in de weekenden en schoolvakanties van Waddinxveen ligt er speelmateriaal in het wedstrijdbad ! Dus van maandag tm vrijdag kunt u banen zwemmen. Wedstrijdba Recreatiebad.


Onze afdeling elementair zwemmen (oftewel zwemopleidingen) geeft wekelijks zwemlessen aan meer dan 4kinderen in het Groenhovenbad in Gouda verdeeld over meerdere dagen per week. De zwemlessen worden gegeven door gemotiveerde vrijwilligers onder leiding van gediplomeerde zweminstructeurs. Olympisch kampioen open water zwemmen zwemt dan van Amsterdam naar Rotterdam, een afstand van kilometer.


Van der Weijden zal een groot deel van zijn route door het Groene Hart zwemmen. Daarbij doet hij Gouda aan. De zwemmer luidt daarmee de start van de tweede editie van Like2Swim . Sluitingsfeest zwembad De Tobbe.


Er waren allerlei activiteiten georganiseerd. Zwemles in vakantiepark Landal steeds populairder. Saskia Verhage van Zwemschool Het Groene Hart hoopt dat er op het terrein van Ipse in Zwammerdam een nieuw zwembad komt.

Nu geeft ze les in het bad van Landal in Reeuwijk. SP Gouda voert actie: Houdt zwemles betaalbaar – we zwemmen toch niet in het geld! Woensdagmiddag februari voert de SP Gouda een ludieke actie voor betaalbare zwemlessen. Bij het Groenhoven zwembad gaan we in gesprek met ouders over het belang van betaalbare zwemlessen en een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts