woensdag 17 december 2014

Korting zwemmen centerparcs

Een aantal parken biedt combinatie arrangementen aan waardoor jij profiteert van aantrekkelijke kortingen. Dagarrangement op De Eemhof. In het Market Restaurant kun jij onbeperkt genieten van een heerlijk drie . Center Parcs Europe NV Meerdere lokaties. Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je altijd korting !

Aqua Mundo het Heijderbos is een echt subtropische zwemparadijs met een wildwaterbaan, spannende stroomversnelling, golfslagbad en een levendig. Het enige wat je hoeft te doen is je pas laten zien bij de kassa. Soms zijn er ook wel eens aanbiedingen online welke.


Kinderen tot jaar mogen enkel onder begeleiding van een volwassene van minimaal jaar komen zwemmen. Per kinderen moet er minimaal begeleider aanwezig zijn in het zwembad. Bij kinderen die niet in het bezit zijn van een zwemdiploma moet er minimaal begeleider binnen handbereik van de kinderen . Eerst lekker dineren en dan zwemmen ? Maak van een dagje uit een dagje vakantie!

Kempervennen Voordeelpas. Begin de dag goed en ga eerst lekker ontbijten, zodat u genoeg energie hebt om de hele dag te zwemmen ! Of ga na het zwemmen heerlijk . Daar kun je heerlijk een dagje zwemmen samen met je gezin of vrienden. Zo zijn er onder andere watervallen, glijbanen, wildwaterbanen en stroomversnellingen.


Je kunt je er prima uren vermaken! Misschien een hele stomme vraag ;) Bestaat er misschien een soort van actie dat je met korting een dagje kan zwemmen in een Centerparc Park als je Friend bent ? Of weet iemand misschien een manier hoe je met korting een dagje kan zwemmen op de Vossenmeren? De korting wordt verrekend aan de kassa . Ik heb een bon voor €1korting bij center parcs. Boeken voor periode januari tm juni.


Kortingsbon €1op een verblijf bij center parcs en €1korting op een verblijf bij sunparks. Geldig voor aankomst januari. Wie wilt er morgen een dag gaan zwemmen in het heijderbos?


Kaartjes zijn op te halen in wijchen . Kijk voor de voorwaarden op Social Deal. Naast een dagje zwemmen met het gezin of vrienden, worden hier bijvoorbeeld ook vaak activiteiten georganiseerd zoals babyzwemmen , waarbij jouw kleine dreumes voor het eerst kan kennismaken met het zwemmen.

Beide parken hebben ook een indoor. Jouw korting of voordeel. Om het exclusieve voordeel voor. In een subtropisch zwemparadijs is het genieten voor groot en klein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts