woensdag 17 december 2014

Sportiom zwemmen den bosch

Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in Den Bosch. Fitness Club Sportiom - Vraag gratis dagkaart aan! Subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom is het gehele jaar geopend! Van zwangerschapszwemmen tot AquaFietsen!


Bij Sportiom kun je alle kanten op. Jong of oud: er zit altijd wel iets leuks tussen!

Sportiom is HET sportcomplex van Den Bosch en in dat complex ligt een complate bay: Paradise bay. Met een speciale nieuwe verflaag is de glijbaan donker gemaakt op een paar ringen na. Zwembad Sportiom in Den Bosch. Geniet van een actief en recreatief dagje weg in Den Bosch ! Sportiom is een sportcentrum waar van alles te beleven is: zwemmen , schaatsen, squashen en lasergamen.


Duik in het golfslagba geniet van de wildwaterrivier en probeer allerlei leuke glijbanen uit. Waan je in subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom aan de voet van een vulkaan op een tropisch eiland! Hier beleef je urenlange zwemfun in het golfslagba glijd je van spectaculaire waterglijbanen en beleef je een spannend avontuur in de wildwaterbaan.

In de zomer is ook het buitenbad geopend met een grote . De keuze van uitstapjes zijn: madurodam omniversum uithof den haag. Het Sportiom is helaas niet meer wat het is geweest. Met een kritische blik ben ik met mijn vriendin en zoontje (2) gaan zwemmen. Het begint al bij de kleedruimtes. Zwemmen , dobberen of fanatiek baantjes trekken.


Spelen met de kinderen, het kan allemaal. Een schoolreisje in je zwembroek, met schaatsen aan of met een lasergun in je hand? Voor alle waterratjes die een spetterend verjaardagsfeestje willen komen naar AquaFun Sportiom in Den Bosch. Bekijk hier de mogelijkheden. Kosten Woensdag, Vrijdag, Zaterdag en Zondag €1p.


Het meest veelzijdige sportcentrum van Brabant! DEN BOSCH - Wegens grote drukte heeft het Bossche Sportiom het recreatieve zwemgedeelte dinsdagmiddag tijdelijk gesloten. Vanwege het toezicht mogen dat er niet meer zijn.


Daarom kunnen er sinds 13.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts