woensdag 31 december 2014

Iris kwekerij belgie

Met deze website willen wij u een kijkje geven op onze kwekerij en u kennis laten maken met ons zeer ruime assortiment Irissen en Hemerocallisen. Ajisai Hortensiakwekerij en -tuin. Iris louisiana, boompioenen. Hier vindt u alle informatie omtrent het boeiende geslacht van Hydrangea.


Er is een zeer ruim aanbod zowel van zeldzame soorten en variëteiten als van courante meer.

Kwekerij Joosten is gespecialiseerd in Hemerocallisen en Irissen. De Hemerocallis is bij veel mensen beter bekend als de daglelie. Was aanwezig op de Tuindagen van Was aanwezig op de . En wie er nog niet gewee. Ook elke zaterdag en op afspraak geopend.


De Irissen staan in bloei. Als showdanseressen vlak voor een optreden, staan ze zachtjes te wiegen in de siertuin.

Het zijn net statige danseressen in fladderende jurkjes van kleurrijke zijde. Paeonia, 50 Jan 22:09. Pinus monophylla, Jan 12:04. Gesitueerd op een grafelijk kasteeldomein zijn de Tuindagen van Beervelde met 2exposanten en 20. Beervelde is bijzonder aantrekkelijk omdat er telkens (2x per jaar)een nieuw thema, zowel door de organistor als door de exposanten, . Bekijk snel ons volledig aanbod.


Berberis -a (Zuurdoorn), verschaffelti. Verschaffelt, bekende Belgische kweker in het Gentse. Daarvoor komen liefhebbers van heinde en verre.


Steeds vaker weten die de kwekerij ook via internet te vinden. Op onze website hebben we een uitgebreide webshop. Omschrijving: Winterhard. Hij is te herkennen aan zijn vrij breed , zwaardvormig blad. Op de kroonbladeren zit een soort harig stukje.


De productie in de landen rond de Middellandse zee groeit sneller dan in Nederland en België.

In het ruime assortiment dat gekweekt wordt onderscheiden we de klassieke tomaat (vleestomaat, grotere trostomaten e.d.), de Bourgondische tomaten (trostomaten), de Mediterrane tomaten (pruimtomaten , coeur de Boeuf enz.) . Iedere plant en haar leverancier is hier zeer eenvoudig te vinden dankzij een gigantisch bestand van 1kwekers in België en Nederland die tesamen bijna 50. Een familiebedrijf gespecialiseerd in het kweken van tuinplanten. Uit eigen plantenkwekerij kunnen wij een groot assortiment aanbieden aan zowel de particuliere.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts