maandag 22 december 2014

Hoepmaker 30 papendrecht

Tuincentrum Papendrecht. Uitspraak faillissement op 07 . Het bedrijf is heeft het faillissement van de onderneming aangevraagd. Het familiebedrijf werd gerund door de familie Verdooren. Het begon bijna jaar geleden allemaal met een . Het insolventienummer is F.

Het adres van deze woning is Steur te Papendrecht. Het pand heeft een oppervlakte van 170m² en een perceeloppervlakte van 223m² en heeft kamers (slaapkamers). De laatst bekende vraagprijs betreft € 345.


BedrijfsnaaGroencentrum `t Waaltje BV Dit is mijn bedrijf! Gemeente: Gemeente Papendrecht. Bekijk alle huizen te koop in Hoepmaker , Papendrecht op funda.


Hoeveel is de woning waar wat zijn de kadastergegevens, wat zeggen mensen over de buurt? Klik hier om de woning te bekijken op Jumba.

Highlights info row image. Bewerkingen voorstellen. Daarbij horen spectaculaire aanbiedingen. Sowieso liggen de prijzen voortaan een stuk lager”, belooft eigenaar Ton Verdooren.


Voorheen kocht ik veel planten bij . Wij weten alles over Hoepmaker in Papendrecht. Is er iets niet in orde met deze hovenier? Ook vind je op deze pagina de contactgegevens zoals het telefoonnummer en adresgegevens van Jumper in Papendrecht. Openingstijden van Jumper in Papendrecht met adres Hoepmaker 30.


De winkel is vermeldt in categorie Dierenwinkels. CL, PAPENDRECHT Contact gegevens. Elk tuincentrum in Papendrecht : koopzondagen, aanbiedingen, folders en openingstijden van tuincentra in Papendrecht.


Deze bestaan uit eenpersoons-huishoudens, tweepersoons- huishoudens en huishoudens met één of meer kinderen. Zijn deze gegevens onjuist of onvolledig? Westpolder Plantenbeurs 1. Overzicht van kwekerijen in Papendrecht ( Papendrecht ) op kwekerij-overzicht.


Vind een kwekerij in Papendrecht ( Papendrecht ) en bekijk de ervaringen, openingstijden, locatie en overige informatie.

CL Papendrecht (Zuid-Holland).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts