donderdag 11 december 2014

T haantje rijswijk nieuwbouw

VOOR ACTUELE OPENINGSTIJDEN VAN HET INFORMATIECENTRUM VERWIJZEN WIJ U NAAR DE PROJECTSITE VAN RIJSWIJK BUITEN. Onder de naam Parkrijk komt er een . Hier komen royale twee-ondereen-kapwoningen en vier halfvrijstaande… lees verder . Momenteel heeft de Raad van State een tussenuitspraak gedaan naar aanleiding van het beroep van DSM tegen het bestemmingsplan voor Parkrijk. Dit heeft als gevolg dat er een vertraging in het verkoopproces is komen te ontstaan.

Parkrijk wordt de etalage van aantrekkelijk wonen in de Randstad. De nieuwbouwwoningen in Parkrijk bestaan uit royale woningen met een individuele uitstraling. Buiten maar toch stedelijk.


De wijk biedt volop speelruimte voor de kinderen en beschikt ook over een uitstekende verbinding . Deze site maakt onderdeel uit van het platform Nieuwbouw Nederland. Het grootst onafhankelijk nieuwbouwplatform van Nederland. Een ambitieus project, waarin 3.

Dat heeft de Raad van State (RvS) woensdag bepaald. Chemieconcern Koninklijke DSM verzet zich tegen de bouw van maximaal 3woningen, omdat die te dicht tegen het bedrijfsterrein aan zouden komen. Het project bestaat uit blokjes van elk drie-laagse rijenwoningen. Tuinen van Sion, Fase 8. Wethouder Ronald van der Meij is vanmiddag om 17.


Dat bleek gisteren uit een tussenuitspraak in de rechtszaak die chemieconcern DSM heeft aangespannen tegen het plan waarin 3. Een wijk voor en van iedereen. Haantje is gelegen in de Plaspoelpolder. Rijswijk is via de autosnelwegen Aen.


Ate bereiken en daarnaast is het openbaar vervoer goed verzorgd. De tuinen van Sion fase 7b. Deze selectie heeft betrekking op dit tweede deelgebied.


De locatie is gelegen naast Sion (eerste deelgebied) en aan de voet van het Wilhelminapark. Dit prachtige groene park vormt het uitgangspunt . Naast de Koningslinde komt de Zilverlinde . Een bedrijvenpark met fraaie units.

U kunt dus ook niet meer de afslag nemen naar ons huidige parkeerterrein.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts