donderdag 11 december 2014

Tuincentrum witmarsum kerst

Uiteraard verkopen wij ook kerstballen in alle mogelijke kleuren en maten. En onze kerstshow in de buurt van Friesland laat u de laatste trends zien op het gebied van kerstversiering. Bent u op zoek naar de mooiste kerstdecoraties uit de omgeving? Bezoek onze prijswinnende kerstshow , koop de mooiste kerstversiering en verlichting, en bekijk ook onze echte kerstbomen en kunstkerstbomen.


Klik hieronder op uw regio voor ons uitgebreide . Uw tuincentrum in Friesland nabij Sneek, Leeuwarden, Franeker, Joure en Harlingen!

Bij kerst hoort natuurlijk ook een kerstboom. Of je nu kiest voor een echte kerstboom met kluit of zonder kluit, een boom van meter hoog of een mini boompje van cm. Een Nordmann of een Spar.


Ook voor kunstkerstbomen zijn wij de juiste . Het prachtige juryrapport geeft duidelijk aan waar onze kwaliteiten liggen. Hoe ze het doen, we weten het niet. Maar dit tuincentrum is een onbetwistbare topper. Ze hebben lef, ze hebben stijl, ze zijn creatief en vernieuwend.


En ze durven volstrekt hun eigen kerstweg.

U loopt binnen in ons bos met prachtig gestijlde boshutten. Waar wij jaar een show hebben neergezet in onze nieuwbouw hebben wij er dit jaar voor gekozen om terug te gaan in . De dagen worden korter, de avonden donkerder. Haal de gezelligheid in huis!


Het is niet moeilijk om uw interieur om te toveren tot een magische kerstsfeer. Met deze tips zal het zeker lukken! Wij houden van kerst als vanouds. De kerstboom is al jaren de belangrijkste . Slenter gezellig door onze winkelstraat en laat je verleiden door de sfeervolle etalages.


Laat je inspireren in onze winkels of wandel fijn door het groene stadspark. Wij staan voor je klaar om je een fantastische kerstgevoel te bezorgen net als vroeger. Even nieuwe inspiratie opdoen, in de kerstsfeer komen en wat mooie nieuwe kerstartikelen kopen, alles is mogelijk! Gezellig bakkie doen in het altijd mooi ingerichte tuincafé. Aantrekkelijke prijzen en leuke aanbiedingen.


En ik ben natuurlijk nog lang niet overal geweest. Bovendien is wat je leuk vindt super persoonlijk! Het is dan ook heel moeilijk om een lijstje met de leukste kerstshows te maken.


Maar ik ga het toch proberen!

In deze blog vind je mijn persoonlijke favoriete kerstshows in tuincentra. Witmarsum team wensen wij iedereen hele fijne kerstdagen. Er waren in totaal dertig landelijke tuincentra genomineerd. De prijs is januari uitgereikt op de beurs . Dertig tuincentra in heel Nederland waren voor de titel genomineerd.


De strijd is gestreden en de winnaars bekend. Hier vind u de presentaties van de deelnemers aan de verkiezing van De Beste Kerstshow van Nederland. De Publieksprijs ging dit jaar naar AVRI Bloem- en Tuincentrum.


Hier stond ze een aangename verrassing te wachten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts