maandag 15 december 2014

Pure raindrop aanbieding

Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. Onze PRE-SALE start december! Het opvallende, trendy design zorgt ervoor dat hij gezien mag worden! Maar het gebruiksgemak staat nog steeds voorop. Elho Pure Raindrop kopen?


Deze duurzame waterbespaarder is trendy en handig!

Voor 22:uur bij de grootste online woonwinkel gekocht, morgen in huis. Deze slimme design regenton is geschikt voor regenpijpen van Øtot en met Ømm. De vernieuwde Raindrop vult zich automatisch tijdens een regenbui, wanneer hij vol is loopt het overtollige water gewoon weer via de afvoer weg. Deze design regentonnen van elho worden al een aantal jaren niet meer geproduceerd. Inhoud van de regenton is circa liter.


Met nieuw kraantje (met gardena aansluiting). Ik lijk als twee waterdruppels op mijn moeder;. De grotere Pure Raindrop !

De Pure RainDrop de aantrekkelijke manier voor hergebruik van uw hemelwater. Ontdek de prachtige en unieke design RainDrop welke hergebruik van water makkelijk maakt en tevens een designstuk is voor uw regenpijp. Tuincentrum Oosterik heeft een groot assortiment aan plantenbakken, bloembakken en . The wonder of water, the power of a simple rain drop. Het kleinere broertje van deze gave design regenton waar we vorig jaar over schreven wordt ook bevestigd aan een regenpijp. Bij vorstperiode dient wel het kraantje geopend te worden zodat het water wegloopt.


Bij AVRI Bloem- en Tuincentrum vind je het volledige assortiment van elho! Bestel nu de pure raindrop oker in . Regenwater is het meest aangewezen om planten en bloemen water te geven. Maar je hebt het niet altijd bij de hand. Daar biedt de Pure Raindrop een handig en hip antwoord op.


Gedaan met de saaie regenpijp en altijd een voorraad regenwater voorhanden. Aanvullende specificaties. Levertij op voorraad. Veilig betalen met: iDeal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts