zondag 21 december 2014

Kosten high tea bosrand

Reserveren is zowel telefonisch, bij een medewerker in het Tuinrestaurant of per e-mail mogelijk. Klik hier voor uw vestiging van De Bosrand. Gedurende het hoogseizoen kunnen . Ons tuincentrum beschikt over een prachtig nieuw Tuinrestaurant De Plantage!


Even snel een bakje koffie? Of ontspannen lunchen in een groenrijke omgeving? U kunt nu ook genieten van een High Tea zoals het hoort: een etagère vol met heerlijke . De high tea bij tuincentrum De Bosrand is elke keer weer een feestje. De grote hoeveelheid aan allerlei hartig- en zoetigheden is puur genot. De medewerkers zijn vriendelijk en de setting is knus, maar ruim opgesteld.


De tafels zijn ruim en staan niet hutje mutje, waardoor je vrij kan praten. De buitenruimte is ook heerlijk , . We hebben daar een high tea geha het werd geserveerd op een broodplank. Het bestond groten deels uit brood. We hadden halve boterhammen met walnoot en geitenkaas.


Verder was er nog poffer koek en iets van boterkoek een paar bonbons en fudge en nog een paar hapjes met vlees. Highteabrunch, Theehuis De Bosrand , Norg. Engels restaurant, Hollands restaurant, Belgisch restaurant.


Vind meer informatie over De Bosrand op dinnersite. Natuur- en Landschapsboerderij De Bosrand Natuur- en Landschapsboerderij De Bosrand ligt in een bosrijke omgeving in Drenthe. Dit gezellige restaurant is daarom een ideaal rustpunt voor wandelaars en fietsers. Verder is het natuurlijk ook een prima doel voor iedereen die wil genieten van koffie en thee van goede.


We nodigen u graag uit voor een goede kop koffie, thee of lekkere lunch! Tuincafe Tuincentrum De Bosrand. Vanuit de Bosrand bezoekt u de unieke natuurgebieden het Noordsche veld en de Peestermaden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts