maandag 22 december 2014

Shiro utsuri te koop

Koop of Verkoop shiro utsuri op Marktplaats. Wegens verhuis naar andere woning moeten de vissen weg. Deze imposante koi met wit en zwart heerst in de vijver. Kweeker OKAWA (Quality Koi).


Koikarpers) - Te koop voor € 30 in Kinrooi.

Na al deze aankopen is Masanori-san erg tevreden en vermits de sfeer erg goed zit probeer ik zijn kashira ( beste van deze oogst) sansai ginrin showa die ik zien zwemmen heb bij de tategoi te kopen. Het duurt ongeveer uur voor we hier uit zijn Maar yes het lukt! Deze koi blijft in Japan en zullen we waarschijnlijk later . Koicenter Tiel is gevestigd in het opvallende bedrijvencomplex Kellenplaza te Tiel. Bij Heesch Koi staan verschillen koi te koop.


In onze winkel vindt je de mooiste tosai met potentie. Naast de kleine vissen hebben o. En natuurlijk nog veel meer .

Beide Koi verbleven nog een zomer bij Sakai . Ik vind het echt smullen al die verschillende Koi van zoveel verscheidene kwekers. De veilinglijst van de Shinkokai Breeders Auction is dan ook als een menukaart in een vijfsterren restaurant. Ik kan maar niet kiezen wat mijn hoofdgerecht zal worden, want het is allemaal zo verrukkelijk. Ze zitten momenteel op graden.


En Chinese handelaren selecteren niet eens de tosai maar kopen gewoon alle vijvers met betere kwaliteit tosai die te koop zijn op…. Shiro Utsuri Okawa te koop. Volgens mij is Omosako de beste kweker van shiro utsuri. Als je een duidelijk verschil wil zien, moet je ze naast elkaar zetten dan zie je het verschil. Ik zeg niets over andere kwekers van shiro, want ik heb er . Koi-Kas Westland is een gerenormeerd bedrijf gespecialiseerd in koi en vijveraanleg.


We wilden een doitsu karashigoi bowlen met serieuze intentie tot aankoop totdat een rijke zakenman met consorte snel besloot de gehele bak op te kopen dus pech voor ons. Daarna zijn we 3sai gaan scheppen en ook daar komen er stuks van naar Nederland waaronder yamabuki, shiro utsuri en asagi. Daar deze Showa erg duur was hebben we besloten om haar niet aan te kopen. De meeste hobbyisten kopen een koi voor hoe die er op het moment van aanschaf uitziet en daar is natuurlijk veel voor te zeggen.


Er wordt immers een bedrag. Als je een paar shiro utsuri ziet zwemmen tussen showa dan kun je er vanuit gaan dat die utsuri een slechte showa gaat worden.

Mahw, die utsuri krijgt. De koi in dit filmpje op zijn allen te koop. Het betreft allemaal gezonde Japanse koi die onze. Het is wel een mannetje (nissai), maar met een perfecte body.


Ik ga hoogstwaarschijnlijk nog wat nissai kage shiro utsuri aankopen om een box eventueel te vullen, zodat . Doitsu, ginrin en verrassende andere koi zijn zaterdag juli te bewonderen en te koop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts